Mit Kell Keresni Egy Szem Alatti Krémben? 7 Legértékesebb Összetevõ

Szia!

Ma, ’segítek kiválasztani a legjobb szem krémet/szérumot. Ez egy igazán fontos kozmetikum. Nem’kell elmenned a drogériába egy másik termékként vagy azt választani, amit a barátnõd ajánl. Jegyezd meg, hogy mindannyian ’különbözõek vagyunk. Az, ami a barátnõdnek jó, nem’biztos, hogy neked is jó lesz. A szem alatti krémben lévõ sok összetevõ hosszú idõ után irritációt okozhat vagy száríthat. Számos olyan szemkrém létezik, amely kondicionáló összetevõket tartalmaz, de még sincs benne’az, ami a finom szem alatti bõrnek kell.

Mit Kell Keresni Egy Szem Alatti Krémben?

Hadd magyarázzam el. Amikor szemkrémet vásárolsz, nézd meg, hogy tartalmaz-e:

  • A és Evitamint – ún. fiatalság vitaminját. Ezeken alapul minden ‘tisztességes’ arckrém, szérum és haj kondicionáló. Intenzíven hatnak és meggátolják a szövetek öregedését.
  • Koenzim Q10 – nagyban felelõs a ráncok simításáért és meggátolja az újak kialakulását. A koenzim mennyisége drasztikusa csökkent, amikor betöltjük a 30-at, ezért fontos a mindennapi ápolásban használni.
  • Természetes olajok – fiatalító erejüknek nincs értéke. Ez az olaj nem’csak segít a ráncok kisimításában, hanem táplálja a szem alatti bõrt és véd a kedvezõtlen idõjárás körülményektõl, miközben lelassítja az öregedés hatásait.
  • Tengeri Alga – a legerõsebb antioxidáns, amivel a természet megajándékozott bennünket. Az algák titkos fegyverként szolgálnak a ráncok ellen, és sok bõr fiatalító összetevõt tartalmaznak, amivel gyorsan feszítik a bõrt és simítják a láncokat.
  • Kollagén – Nem’tudom elképzelni, hogy a krém ilyen nélkülözhetetlen anyag nélkül jó lenne. Fiatalítja a bõrt, feszesíti és javítja a sejtek mûködését. A kollagén helyreállítja a bõr sejteket és rugalmasságot biztosít.
  • Hyaluron Sav – a fiatalság igazi elixírje. Simítja és feszesíti a bõrt. A savnak köszönhetõen a bõrnek jó hidratálási szintje van (egy molekula képes 250 vízmolekulát rögzíteni), ami biztosítja a szövetek jó mûködését.
  • Panthenol (pro-vitamin B5) – védõréteget biztosít a bõr felületén és nem ’engedi, hogy a sejtek elveszítsék sûrûségüket. A panthenol finoman hidratálja a bõrt és képes kint tartani a toxinokat. Pajzsként mûködik a káros idõjárási viszonyok ellen. A napvédõvel együtt jó állapotban tartja a bõrt.

Ha’jó minõségû szem alatti krémet vagy szérumot szeretnél venni,figyelj oda az összetevõkre. Tökéletes lenne, ha egynél több fiatalító összetevõt tartalmazna. Élvezd! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.