Készítsünk szem alatti krémet! Hogyan ápoljuk a bõrt természetes módon

’Igaz, hogy állandóan ápolnunk kell a szem alatti bõrt. Ha nem teszed, ráncokat fogsz látni, a bõr szárad és fakó, illetve fáradtnak fogsz tûnni. Ha nem szeretnéd, hogy tartósan kimerültnek tûnj, adj esélyt a ma bemutatott kozmetikumnak.

Milyen sérüléseknek van a bõrünk kitéve?

A ráncok és kiszáradás csak egyes bõr tökéletlenségek, amelyek elõkerülnek a szem körül. Kiderítheted milyen következmények lépnek fel, ha nem gondoskodsz errõl a bõrfelületrõl. Milyen károknak van kitééve a bõrünk? Korral, a kollagén szintje csökken és ez azért is van, mert kevésbé foglalkozunk ezzel a bõr felülettel. Hatás? A szemhéj kezd lecsúszni, a bõr ellazul, elfakul és veszít a ragyogásán. Azt is érdemes megemlíteni, hogy ha nincs megfelelõen ápolva, a szem körülötti bõr könnyen irritálódik.

DIY Szem Alatti Krém

Ahhoz, hogy otthon elkészítsd a krémet,a következõkre lesz szükséged: 2 teáskanál Shea vaj, teáskanál kókuszolaj, teáskanál méhviasz, 1.5 teáskanál rózsaolaj, néhány csepp geránium olaj és egy sötét üveg, egy tál és üveg edény. Alaposan mosd ki az üveget és fertõtlenítsd, hogy biztonságosan tárolhasd a kozmetikumot. Hogyan készítsd el a saját szem alatti krémet? Minden összetevõt (kivéve a rózsa és geránium olajt) keverj össze tál vízben. 5 percig keverd, amíg nem kapsz egy sima és egyenletes keveréket. Amikor létrejön a tökéletes állag, tedd a tálad hideg vízzel és jégkockákkal megtöltött mosogatóban. Kb. 5 perccel késõbb add hozzá az olajokat. Végül öntsd a keveréket egy üvegbe és jól zárja le.

Hogyan használjuk az otthon elkészített Szem alatti krémet?

Használjuk minden este tiszta és száraz bõrfelületre. Ujjbegyekkel oszlassuk szét a krémet a szemöldök csonton, és a szemek alatt, ahol érezzük a csontot. Érdekes, hogy ez a krém hatékonyan és finoman helyettesítheti a sminklemosót ahhoz, hogy letisztítja a szemhéjfestéket, alapozót és szempillaspirált.

Hogyan mûködik az otthon készített Szem alatti krém?

Az általad elkészített krém simító és zsírosító tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti a ráncok megjelenését, az elszínezõdéseket és feszesíti a szem körülötti bõrt. Továbbá harcol az ellen, hogy a bõr ellazuljon, a szemhéjak lehúzódjanak és kiszáradjanak. Az esszenciális olajok serkentik a vérkeringést és serkentik a kollagén termelését. Utolsóként a krém A, E és F vitaminokat tartalmaz, amelyek mélyen táplálják a bõrt és küzdenek a korai öregedés ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.