Szem szérum vs szem krém – Melyik a jobb?

Sziasztok, kedveseim.

Tudom, hogy többségétek nem foglalkozik a szem alatti bőr ápolásáról, de— lehet, hogy néhányatok ideges lett — mert, amint betöltitek a 25 életévet “közelebbről is érdemes megnézni” és jobban elmélyedni a témában, mert kb. ilyenkor kezdenek csökkenni a kollagén rostok. Eredmény? Első mosoly vonalak, sötét szem alatti karikák és táskák, a bőr állapotának általános gyengülése. A megfelelő bőrápolás lelassítja a bőr öregedését és erre a megfelelő krém és szérum a megoldás.

Pontosan. A legtöbb nő nem gondol bele a krém és szérum közötti különbségre. Jobb, ha krémet vagy szérumot veszek a szem körülötti bőrre? Hogyan működnek?

A válasz egyszerű: a szérum hatékonyabb, mert számtalan koncentrált összetevőt tartalmaz, mely mélyebben behatolnak (a szemszérum kisebb részecskéket tartalmaz, így képes áthatolni a bőrön és javítani a külső bőr állapotát). A szem krém olyan kozmetikum, ami a felületen működik és javítja a megjelenést, rugalmasságot és általános állapotot. A tökéletes megoldás mind a kettő kombinálása— ezúton kihatással lehetsz minden bőrrétegre, miközben regenerál és véd.

Sok nő a szem szérumot reggeli kezeléshez választja, mert világosabb és jobban felszívódik, így nincsen zsíros, előnytelen réteg a bőrön. A szemkrém jobb éjszakai kezeléshez. — Sűrűbb, testes és tökéletesen befolyásolja az“alvást” és csillapítja a bőrt.

A fiatal lányok, akiknek nincsen szüksége felemelő és ráncok elleni krémre, éjszakánként szérumot használnak, reggel pedig arckrémet. Ez elegendő a megfelelő arcápolásra. Mégis 35. életév után jobban kell ápolni a bőrt és ezért érdemes szérumot és krémet is használni. Egy biztos: a szérum fantasztikus találmány, ami ott működik, ahol a krém ereje megáll. Minél korábban kezded el a világos szérum használatát annál jobb lesz a finom szem körülötti bőr számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.