Egyenetlen arcbőr? Csekkold az én kedvenc C-vitaminos arcszérumaimat!

Tudtad, hogy a C-vitamin az egyik legkiválóbb kozmetikai összetevő, amely varázserővel bír? Valóban, úgy képes javítani a bőr állapotán, mint semmi más. És a legjobb az egészben, hogy nincs is szükséges sok időre, hogy szebbé varázsolja a bőrödet. Ez azt jelenti, hogy minden C-vitamin tartalmú készítmény hibátlanná teszi a bőrödet? Nos… nem igazán. 

Csak, akkor ha magas koncentrátumú termék formájában érkezik, ami általában arcszérumot jelent, ezek képesek az összes általad elvárt szempontnak megfelelni. És a hatásai valóban lenyűgözőek: azonnal világosabbá és egyenletesebbé teszi a bőrtónust, táplálja és hidratálja a bőrt, fiatalít és gátolja az öregedést. Minél többet használod a C-vitaminos szérumot a bőröd annál ragyogóbb és simább lesz. Természetesen, ezekben a nagyszerű “élményekben” csak akkor lehet részed, ha van a fürdőszobaszekrényeben egy szuper kis szérum. Ma röviden bemutatom neked az én kedvenc szérumjaimat, amelyek szerintem megérik a pénzüket. 

Hogyan hat a C-vitamin a bőrre? 

Mielőtt javaslatokat teszek a termék választásra, szeretném, ha megértenéd, hogyan hat a C-vitamin a bőrödre. El szeretném mondani, miért fontos a szervezeted számára ez a tápanyag. Kiderült, hogy 

  • kezeli a megereszkedett bőrt és feszesítő hatása is van.
  • halványítja az elszíneződéseket és egyenletessé teszi a bőrtónust. 
  • hozzásegít a ragyogó arcbőrhöz. 
  • védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.
  • felfrissíti a fakó és fáradtnak tűnő arcbőrt. 
  • fiatalítja az öregedő bőrt. 
  • minimalizálja az UV-sugárzás okozta oxidatív stressz káros hatásait. 

Ugyanakkor, azt VÉSD AZ ESZEDBE, hogy a C-vitaminnak mindig magas koncentrációban kell magát képviseltetni a készítményben ahhoz, hogy hatékony legyen. Ezenfelül, a C-vitaminnak stabilizálva KELL LENNIE. 

Melyik C-vitaminos arcszérumot érdemes megvenni. 

1. NANOIL Vitamin C Face Serum

NANOIL Vitamin C Face Serum

Ez a szérum halálos! Talán a manapság árult legjobb stabilizált C-vitaminban gazdag termék. A Vitamin C Face Serum a növényi kivonatoknak köszönhetően lelassítja az öregedést és kiegyenlíti a bőrtónust, akárcsak az antioxidánsok. A hihetetlen formuláján túl, az ultragyorsan felszívódó textúráját is imádom, amelynek köszönhetően rugalmas és sima lesz a bőröm. Kb egy hónap leforgása alatt a Nanoil Vitamin C Face Serum segítségével a pigmentfoltjaim teljesen eltűntek. Mostanra a bőröm olyan mint a patyolat, egyetlen folt sincs rajta. Sőt mi több az ára nem mondható kifejezetten drágának, cserébe 50 ml-s az üvege. A kezelés eredménye lenyűgöző és nem én vagyok az egyetlen, aki ezt gondolja. 

termék honlapja: www.nanoil.hu

2. DRUNK ELEPHANT C-firma Day Serum

Korábban ez volt a kedvenc C-vitaminos bőrápoló szérumom. A 90%-ban természetes összetevőket tartalmazó formulát egyenesen imádom. A textúrája csodálatos és nagyon gyorsan felszívódik, éppen ezért gondolom, hogy a Drunk Elephant terméke tökéletes a reggeli rutinhoz. Ez a készítmény csordultig van antioxidánsokkal, tápanyagokkal és gyümölcs enzimekkel, mint például a sütőtök fermentáció és a gránátalma-kivonat. Ezek az enzimek felelnek az elhalt hámsejtek eltüntetéséért, hogy a bőr sima és tiszta legyen. Végeredményben a bőr világosabb, simább és fiatalosan kinéző. Bármennyire is odavagyok a Drunk Elephant C-Firma Day Serumjáért az árával nehéz megbarátkozni. 

3. OBAGI Professional C Serum 20%

Hadd kezdjem azzal, hogy ez is egy borsosabb áru C-vitaminos szérum. Mielőtt megvádolnál azzal, hogy milyen flancos az ízlésem, engedd meg, hogy mondjak valamit: e listám célja, hogy a leggyorsabban hatást kifejtő termékeket összesítsem. Ezen szérumoknak az ára legtöbbször igen …. fájdalmas 🙂 Ugyanakkor, ha megengedheted magadnak ezt a világosító szérumot, higgy nekem nem fogsz csalódni. Az Obagi Professional C Serum 20%-nak fiatalító és világosító hatásai is van. Ez a szérum a bőr megjelenésének gyors javulásával azonosítható. Még, ha a bőröd fakó és fáradtnak is néz ki, garanciának veheted, hogy a szérum a segítségedre siet majd a szükség idején. 

4. PAULA’S CHOICE Resist Booster

Javíts ki ha tévedek, de Paula’s Choice termékeiről az a benyomásom, hogy világszerte ismertek és elismertek. Nekem úgy tűnik, hogy a formuláik alaposan átgondoltak és elvégzik azt a feladatot, amire hivatottak. Éppen ezért ez a felsorolás sem lehetne teljes, ha nem említeném meg az egyik Paula’s Choice szérumját. A Resist Booster nagy mennyiségben tartalmazott aszkorbinsavnak, illetve a benne található hidratáló összetevőknek köszönhetően a megfáradt és dehidratált bőrnek is megfelelően gondját tudja viselni. Jóllehet még a Paula’s Choice Resist Boosterben sincs a legstabilabb formájú C-vitaminból, azért elég jó munkát végez. Hihetetlenül hatással van a bőrre, a pigmentfoltok kialakulását is meggátolja. A véleményem szerint nyár végén ez a termék nagyon hasznos tud lenni. És az ára? Nos… mondjuk, hogy a Resist Booster mérsékelten drága.

5. PURITO Pure Vitamin C Serum

Azoknak, akik valamivel olcsóbb, pénztárcakímélőbb megoldásra vágynak, a Purito Pure Vitamin C Serumot tudom ajánlani, ami egy tápláló és hidratáló C-vitaminos szérum. Rendszeres használat mellett biztos lehetsz abban, hogy javítani fogja az arcszínedet, és a pigmentfoltok kialakulását is megelőzi. A hialuronsav nagy előnye, hogy megtartja a bőrt hidratáltnak és ellenállónak. A ginzeng kivonat egy antioxidáns, amely élénkíti a bőrt. A Pure Vitamin C Serum egy másik természetes összetevője a lótuszvirág kivonata, amely sokat tehet a bőr fertőtlenítésért, hidratálásáért és táplálásáért. A magnólia pedig enyhíti az irritációt. Bár a szérum önmagában nagyon tápláló, túl sok C-vitamint nem tartalmaz. 

Ez minden. Remélem tudtam segíteni a megfelelő C-vitaminos arcszérum kiválasztásában. Csók!

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.