legjobb c-vitaminos arcszérum Nanoil

5 dolog, amitől teljesen beleszerettem a Nanoil Vitamin C Face Serum-ba

Egy hatékony C-vitaminos arcszérum olyan, mintha megtaláltuk volna a kozmetikumok Szent Grálját. Meglehetősen nehéz jó szérumot találni, mivel legtöbb esetben a gyártók a C-vitamin egyik instabil formáját adják hozzá, ami azelőtt lebomlik, mielőtt elérné a bőrt. Próbálnak azzal győzködni minket, hogy bőrápoló termékük magas koncentrációban tartalmazza az L-aszkorbinsavat, de mindez hiábavaló. Hogy miért? Mert egy hatékony szérum titka nem abban rejlik, hogy mennyi C-vitamint tartalmaz, hanem hogy ezt az esszenciális tápanyagot milyen FORMÁBAN keverik bele. A C-vitamin legjobb formája a Nanoil arcszérumban található. Fiúk, lányok, ez az egyik legkeresettebb szérum!

Vitamin C Face Serum. Rövid bevezető

Az nem titok, hogy minden bőrtípusnak szüksége van a C-vitaminra. A bőr veszíteni kezd kollagéntartalmából a 25. év után. Egyes bőrhibák szinte égni kezdenek a gyulladástól, ami gyakran a rossz bőrápolási rutinunk egyik következménye. A kiütések és gyulladások mellett a Nanoil Vit. C Face Serum antioxidánsként is működik, ami gyorsan javítja a bőr megjelenését. Milyen gyorsan fejti ki hatását? Ha hiszed, ha nem, már az első héten észrevettem a C-vitaminos kezelés által kiváltott fejlődést. Na, de jobb lenne mélyebbre ásni, nem igaz?

ajánlott c-vitaminos arcszérum Nanoil

5 dolog, amitől teljesen beleszerettem a Nanoil Vitamin C Face Serum-ba

1. ÁR ÉS MENNYISÉG

Most jól figyelj! Máris egy fantasztikus hírrel fogok szolgálni. Az ár nagyon csábító és reális más arcszérumokhoz képest, amik gyakran a Nanoil-nál kisebb mennyiségben tartalmazzák terméküket. Egy arcszérum általában 30 ml, de a Nanoil 50 ml-es mennyiségben forgalmazza.

2. POZITÍV VISSZAJELZÉSEK ONLINE

Mielőtt megvettem volna a Nanoil arcszérumot, elolvastam néhány értékelést. Hogyan működik? Szívesen használják ezt a terméket? Megéri pénzt költeni rá? Milyen kommenteket kap? Pozitívan kellett csalódnom, mikor rájöttem, hogy mennyi nő – és férfi! – ajánlja ezt az arcszérumot. Ráadásul a Nanoil Vit. C Serum gyakran a legjobbra értékelt termékek között van, és számos ranglista élén jár, néha még a legelismertebb bőrápoló termékeket is maga mögött hagyja. Hogy őszinte legyek, ezen annyira nem is lepődtem meg, hiszen életem során többször is láttam már, hogy a magas ár és a kiváló minőség nem mindig jár kéz a kézben.

c-vitaminos arcszérum Nanoil

3. A C-VITAMIN LÉTEZŐ LEGJOBB FORMÁJA

Most egy kicsit a Nanoil Vit. C Face Serum egyik kulcsösszetevőjéről mesélnék, ami nem más, mint a 3-0-etil-aszkorbinsav. Ez a C-vitamin legstabilabb formája, ami nem bomlik le a bőr faggyújával való keveredés során sem. A 3-0-etil-aszkorbinsav áthatol a bőrön, hogy javítsa annak rugalmasságát, simává és kellemes tapintásúvá téve. Továbbá a C-vitamin ezen formája csökkenti a pórusokat, és egyenletesebbé teszi a bőr tónusát. Jelenleg ez az egyetlen hatékony formája a C-vitaminnak, amit kozmetikumokhoz adnak.

4. JÓL ÖSSZEVÁLOGATOTT ÖSSZETEVŐK ÉS KELLEMES TEXTÚRA

Sajnos a legtöbb C-vitaminos arcszérumot nehéz, azaz komedogén olajokkal látják el. A kombinált, zsíros bőröm pedig egyszerűen ki nem állhatja őket. Egyáltalán nem is tudtam ilyen termékeket használni a reggeli rutinomhoz, tönkretették a sminkemet. Az esti rutin során való alkalmazásuk sem segített, mert furcsa érzetet keltettek a bőrömön. Szerencsére rátaláltam a Nanoil arcszérumra – egy meglehetősen könnyed, gyorsan felszívódó termékre. Ez nem terheli meg az arcomat, és bőröm teljesen beszívja. A szérum kisimítja és puhábbá teszi a bőrt, így nem rontja el a sminket sem. Nem kell amiatt aggódnod, hogy a színes kozmetikumok összecsomósodnak a bőr felszínén, ami gyakran előfordul a gélszérumok használata után.

Ó, majdnem el is felejtettem megemlíteni, hogy a C-vitaminon kívül a Nanoil arcszérum egy Ázsiából származó növény kivonatát is tartalmazza, amit Punarnavának hívnak. Mint a C-vitamin, ez a kivonat is csökkenti a pigmentfoltokat, és erős antioxidánsként tele van fiatalító flavonoidokkal.

legjobbra értékelt c-vitaminos arcszérum Nanoil

5. CSODÁLATOS HATÁSOK

Az eredmények azok, amik leginkább számítanak, nem igaz? Szóval térjünk egyből a lényegre: engem nagyon meglepett, hogy a C-vitamin milyen jól működik a Nanoil arcszérumban! A bőröm elég messze van a hibátlantól, szeplőket tartalmaz, és rosszul néz ki, ha nem alszom eleget. Viszont egy hónap C-vitaminos kezelés után kevesebb hibát fedeztem fel az arcomon! És végre azt is tudom már, hogy mit jelent a ragyogó bőr. A sötét foltjaim már halványabbak, valamint a túl sok faggyú és zsíros arc problémája is megszűnt. Bőröm most már hidratált, és kellemes tapintású. A Nanoil arcszérum az egyik legjobb kozmetikai termék!

Kipróbáltad már a Nanoil Vit. C Face Serum-ot? Hallottál róla korábban? Mondd el kommentben, ha tetszettek a hatásai, én pedig addig itt hagyok egy linket a hivatalos weboldalhoz, ahol még többet olvashatsz az arcszérumról: nanoil.hu. Minden jót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.