Hogyan Harcoljunk a Szem Alatti Puffadással & Sötét Karikákkal? Krém, Smink, Könnyû Tippek

Sziasztok!

Amikor egy álmatlan éjszaka után megjelennek a sötét karikák és puffadás, gyorsan el kell rejteni õket, vagy végleg eltüntetni. Olvass tovább és ismerj meg néhány tippet a célod elérésére. Élvezd!

Szem Alatti Bõr Ápolás

A napi sok mennyiségû víz bevitel jót tesz a bõrnek. Ily módon simítod az arcod, a ráncok kevésbé lesznek láthatóak és javíthatod a bõr feszességét. Egy alapvetõ vérvételt is végezhetsz. A szem alatti karikák vas hiányra utalnak a szervezetben.

A szem alatti táskák és sötét karikák jó gyógymódja a jégkockás masszázs, hideg kanál megnyomása, uborka szeletek vagy teás zacskós használata a bõrön. Az alacsony hõmérséklet serkenti a vérkeringést és így csökkenti a bõr tökéletlenségeket. Az uborka kiemeli a bõrt és hidratálja a száraz és érzékeny bõrt. A teás zacskó elõsegíti a vérkeringést, ezzel feszesítve és simítva a bõrt. Ne feledkezzünk meg arról, hogy ne használjunk aromás és forró teás zacskókat. Használj zöld tea zacskót, de használat elõtt elõször hûtsd le a hûtõben.

Szem alatti Krém

Egy jó szemkrémben hidratáló, csillapító és hûsítõ összetevõk vannak. Jól kell használni, hogy a megkívánt eredményeket nyújtsa. Más kozmetikum elõtt ujjbegyekkel ütögesd be (sose dörzsöld) a krémet a tiszta és száraz bõrre. A terméket használd a szemöldökcsont felett és az orca csont felett. Kerüld ki az alsó bõrfelületet, hogy ne okozzon irritációt. Várj, míg a krém felszívódik, majd utána használhatsz más krémet.

Szem Alatti Táskákat és Sötét Karikákat Lefedõ Smink

Kezdd a hidratálóval; vidd fel a fenti utasítások után. Következõ lépésben használj alapozót és korrektort, hogy eltakard a ráncokat és a szem alatti foltokat. Akár színes korrektort is használhatsz. A lila frissességet és pirospozsgás hatást kelt. A barack szín elfedi a kék vénákat, míg a sárga – a sötét karikákat. A rózsaszín korrektor kezeli a barnás foltokat. A zöld korrektor pedig elrejti a vörösességet és a kapillárisokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.