5 TÉNYLEG működő rosacea elleni arcszérum – Az én összesítésem

Nagyban játszom, ha az olyan kozmetikai újdonságok kipróbálásáról és teszteléséről van szó, mint a hidratálók és a tisztító zselék. Ám az arcszérumok tekintetében éveken át ugyanahhoz ragaszkodtam, mert egyszerűen az működött a legjobban a bőrömön. Nyilvánvalóan időről-időre elcsábultam és vettem valami újat, de a legtöbb ilyen kísérlet csalódással zárult. Most azonban azokat az általam imádott rosacea elleni készítményeket szedtem listába, amelyeket érdemes megemlíteni.

Hogyan használom az arcszérumot? 

Legyen szó bármilyen márkáról, a lépések nem változnak.

Először megmosom az arcom és tonikot használok, majd várok egy pillanatot. Amikor az arcom már majdnem száraz, felteszek néhány csepp szérumot. Ha pipettás a kialakítása, akkor közvetlenül az arcomra teszem, de úgy, hogy közben véletlenül se érintsem a bőrömhöz. Ha nyomófejes az üveg, akkor általában egy pumpálás elegendő szokott lenni. Majd körkörös mozdulatokkal (akár egy masszázson) eloszlatom az egész arcomon a szérumot. Néhány percnek kell eltelnie ahhoz, hogy beszívódjon, ezt követően használom a hidratálót (SPF-ben gazdagot reggel/ táplálót éjszaka).

Az én összesítésem a LEGJOBB ROSACEA ELLENI ARCSZÉRUMOK TEKINTETÉBEN. 


NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

A Nanoil szerezte meg az első helyet a rangsorban. 4 növényi kivonatban gazdag: vadgesztenye, hársfa, ciprus és punarnava alkotják. A csodálatos kombinációnak hála, már az első használattól kezdve beválik, hiszen megnyugtatja a bőrt és a fellélegzés érzésével jutalmaz. A szérum nagyon könnyed és egyáltalán nem hagy nyomot. Nagyon finoman hűsít. Ami a ‘komolyabb’ hatásokat illeti, a termék erősíti a vérereket, hogy azok visszhúzódhassanak és a pirosság is megszűnjön. A bőr többé nem lesz törékeny vagy védtelen a külső hatásokkal szemben. A Nanoil Serum ráadásul hidratálja, ápolja és még fiatalítja is a bőrt, a benne található ajurvédikus növénynek köszönhető. Imádom a Nanoilt – nem csak egészségesebbé, de szebbé is tette az arcomat. Minden nap használom, néha reggel és este is. Teljesen megértem, miért kap annyi dicsőítő kommentet. A Nanoil megint bebizonyítja, hogy egy csodálatos szépségápolási terméknek nem kell egy vagyonba kerülnie. 

termék honlapja: www.nanoil.hu

ORIGINS MEGA MUSHROOM SKIN RELIEF ADVANCED FACE SERUM

Talán az egyik legnagyobb meglepetés az volt, amikor rájöttem, hogy gomba kivonata ilyen nagy segítség lehet a bőrnek. A formulába injektált reisht, a halhatatlanság gombájának is nevezik. Mi a helyzet a bőrre gyakorolt hatásával? Hidratálja a bőrt, késlelteti a ráncok kialakulását és növeli a bőr immunizációját, de a legjobb tulajdonsága mégis a pókháló erek és a pír csökkentésének képessége. Ezeket az előnyöket én mind a saját bőrömön tapasztaltam meg! Bár az összetevők listája elég hosszú, semmilyen irritációt nem okoz a bőrön. Azonban figyelmeztetnem kell téged – a készítménynek átható az illata. Engem egyáltalán ne zavart, mert gyorsan tovaszállt. A konzisztenciája elég sűrű és krémes, de a használata könnyűnek mondható. Az Origins Serumja elég költséges. Három kiszerelés közül választhatunk. Én az 50-ml-s üveg mellé tettem le a voksom, ami elég sokáig kitartott.

REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM

A REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUMjának bele kellett kerülni a felsorolásomba. A gondosan válogatott összetevők teszik olyan hatásossá a formulát. Az E-vitamint árnikával és algakivonattal ötvözték, hogy a vérereket belülről tömíthesse be és az arcbőrön keresztül se legyenek túl kivehetőek. Más tökéletlenségeket és irritációkat is megelőz. A bőr ellenállóbbá válik mindenféle külső agresszorral szemben, plusz sokkal egészségesebbnek és ragyogóbbnak fog kinézni. A krémes szérum nagyon gyorsan be fog szívódni, de ennek a költségeit nem szeretem túlzottan. A gyártó azt tanácsolja, hogy azonos termékcsaládból válasszunk hozzá krémet, de sajnos én ezt nem próbáltam. 

LA ROCHE POSAY ROSALIAC AR INTENSE

Biztos vagyok benne, hogy hallottál már a La Roche Posay-ról. A márka illatanyagmentes bőrápolási termékeket kínál és ez alól ez a szérum sem kivétel. A formula alapja termálvíz, ami azonnali megnyugvást hoz, ennek ellenére a szérum mégsem túl folyós. Hasonlít egy gélhez, de ne aggódj, abszolút nem ragacsos. Ami a pumpás kialakítást illeti, óvatosnak kell lenned, hogy ne nyomj ki túl sok terméket egyszerre. Mi a helyzet a hatásaival? Több hetet kellett várnom a nagy változásokra, de kifizetődött a türelmem, mert a pókháló erek egy idő után látványosan elhalványodtak. További pluszpont jár a kedvező ára és a 40 ml-s üvege miatt. 

COSRX PURE FIT CICA SERUM

Térjünk rá valami olyanra, ami a kifejezetten szuper érzékeny bőrűek számára lehet érdekes. Sok értékelést olvastam, ami azt hirdette, hogy ez a kényes bőrtípuson működik leginkább és én ezzel teljes mértékben egyetértek. A konzisztenciája nagyon könnyű és vizes, de nem is folyik le az arcról. A legelső dolog, ami feltűnt, az az arcom felüdülése volt. Jó, ha kéznél van, amennyiben egy másik termék furcsa reakciót produkálna az arcodon. Ezentúl a Cosrx Serum javítja a bőr teltségét és hidratáltságát. Bár kis tégelyben érkezik, mégis nagyon sokáig kitart. Változó, hogy vagy az egész arcomra felhelyezem, vagy csak a legérzékenyebb és legirritáltabb területekre teszek belőle. 

Ezennel a végére is értünk a legjobb rosacea elleni arcszérumokat összesítő listámnak. Mondj véleményt, te melyik terméket csapnád még hozzá a felsoroláshoz?

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.