NANOLASH DIY EYELASH EXTENSIONS

Nanolash Cluster szempillák otthoni alkalmazásra – Teszt és benyomások

A szempilla hosszabbítás otthoni alkalmazása lehetetlennek tűnt. Régebben egy szempilla technikusnál csináltattam, akár 3D-s, akár 4D-s szempillákat. Aztán egy nap a Nanolash DIY cluster szempillák felkeltették a figyelmemet. Alig vártam, hogy kipróbálhassam őket!

Miután évekig viseltem szempilla hosszabbítást, a természetes szempilláim alig látszottak, tompák, rövidek és ritkák lettek. A szempilla-technikusom szünetet javasolt, de megszakadt a szívem, mert nem akartam kimenni a házból csúnya szempillákkal.

Már régóta kerestem a megoldást. A szempillaspirálok nem hozták meg a kívánt hatást. A félig tartós szempilla hosszabbítás kiesett. A DIY Eyelash Extensions volt az utolsó lehetőségem. Elégedett voltam az eredménnyel?

DIY Eyelash Extensions, egy termék két változatban

A DIY Eyelash Extensions-t használó ányok pozitív véleményein felbátorodva megrendeltem a Nanolash weboldalán a terméket. El voltam kényeztetve a választékkal! Két változat közül lehetett választani:

  • a csomag tartalmaz: 36 darab cluster szempillát, háromféle hosszúságban 10 mm, 12 mm, 14 mm, és nyolcféle stílus közül lehetett választani.
  • cluster lashes kit: a cluster lashes mellett van benne bonder, sealer, remover és szempilla csipeszt.

Végül csak a cluster szempillákat választottam. Minden lényeges dolog megvolt már otthon.

Azt is hozzá kell tennem, hogy a gyártó ígérete szerint a cluster szempillákat akár öt napig is viselhetjük, míg a felhelyezés maximum 10 percet vesz igénybe. Csábítóan hangzik!

A DIY Eyelash Extensions felhelyezése mindössze 10 percet vett igénybe 

A legcsábítóbb szempillaspirálok létrehozása mindössze 10 perc alatt? Az álmok valóra válnak! Ellenőriznem kellett az ígéreteket. Az időzítőm elkezdett számolni.

A dobozban található utasításokat követve felhelyeztem a szempillaspirálokat. Eltávolítottam a sminkemet és:

  • vékony rétegben felvittem a kötőanyagot az egész szempillára; vártam 30-60 másodpercet, hogy ragacsos legyen.
  • kiválasztottam egy csomót, és a természetes szempillák alá helyeztem, a lehető legközelebb a vízvonalhoz.
  • az egész szempillára felvittem a sealer-t.

Állítsd meg az időzítőt! A négy szempillaspirál felvitele mindkét szemhéjon tényleg kevesebb mint 10 percig tartott.

cluster szempilla nanolash

Szemenként négyet DIY Nanolash Extensions Heartbreaker használtam, mert természetesnek tűnő eredményt szerettem volna elérni a munkához. Ha inkább a volumenes szempillák híve vagy, akkor inkább öt fürtöt használj. Imádni fogod a hatást!

Hosszan tartó műszempilla hosszabbítás. Mennyi ideig viseltem a Nanolash fürtszempilláimat?

A termék adataira hivatkozva a DIY fürtszempilláknak öt napig kell érintetlenül maradniuk, de én nyolc napig viseltem őket. Megdöbbentő módon, azt hiszem, még két napig tudnám viselni őket.

A szempillák nem hullottak ki, nem görbültek, és ugyanúgy néztek ki, mint közvetlenül a felhelyezés után. Azt hiszem, a háton alvás és a kíméletes sminkeltávolítás segített abban, hogy tovább tartson a szempilla hosszabbítás.

A gyártó arra is felhívja a figyelmet, hogy a cluster szempillákat csak egyszer alkalmazhatjuk. Ismét bebizonyítottam, hogy ez nem igaz. A DIY szempillafürtök tökéletesen néztek ki, miután levettem őket. A remover-el megtisztítottam őket a ragasztótól, és újra felhelyeztem ugyanazokat a fürtöket!

Műszempillák a DIY szempilla hosszabbításhoz otthon - Kezdő készlet

DIY Eyelash Extensions – megoldás a szempillaproblémáimra

A Nanolash DIY fürtszempillák viselésével megváltoztattam a véleményemet a szempilla hosszabbításról. A termék legnagyobb előnye, hogy teljesen egyedül és bármikor fel tudom tenni a fürtszempillákat, amikor csak kedvem tartja.

Az egyszerű, kevesebb mint 10 percig tartó felhelyezés és az, hogy a fürtöket több napon át lehet viselni, arra enged következtetni, hogy ezek a legjobb fürtszempillák, amelyeket valaha teszteltem. Nagyon ajánlom a DIY Eyelash Extensions-t, mert megoldották a gyenge, alig meglévő szempilláim problémáját!

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.