Argan Hair Conditioner

Az én választásom: Kétfázisú argánolajos hajbalzsam a Nanoil-tól

Sziasztok!

Örömmel osztok meg egy újabb vélemény-posztot, amiben egy új terméket fogok elemezni. Ahogy a címben is láthatjátok, ma a Nanoil Argan Hair Conditioner-t fogom elemezni Ez a kondicionáló argánolajban gazdag és szeretném nektek elmesélni, hogy mire képes. Egy barátomtól kaptam (plusz a Nanoil Argan Micellar Shampoo-t). A jövőben is használni fogom?

Nanoil argánolaj alapú balzsam

TELJES NÉV: Nanoil Argan Hair Conditioner

Az argánolajos hajkondicionáló nem hangzik valami menő ajándéknak, ugye? Az argánolaj szó szerint mindenhol ott van és már nem olyan meglepő vagy különleges. Megdöbbentő, de még ez az egyszerű és népszerű olaj is elkápráztat, ha egy nagyszerű kondicionálóba tesszük. A Nanoil argánolaj alapú kondicionálója különbözik minden ilyen fajtától. Hogy miért?

A csomagolása rögtön levett a lábamról. A fekete és az arany kombinációja káprázatos és olyan érzést kelt, mintha valami szuperdrága szalonkezelést használnál.

A formula kétfázisú és igazán könnyű, így a haj ápolása a Nanoil Argan Hair Conditionerrel puszta öröm. Már az első használat után éreztem, hogy a termék mélyen ápolja a hajat, de nem nehezíti el. Emellett könnyebben kifésülhetővé teszi a szálakat és fokozza a fényt. A kondicionálóban azonban ennél több van!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Milyen hatása van a Nanoil Argan hajbalzsamnak?

A hajkondicionálók arra szolgálnak, hogy a hajat simábbá, fényesebbé és könnyebben kifésülhetővé tegyék hajmosás után. A Nanoil argán hajkondicionálója ezt a feladatot látja el. Azonban ez nem egy közönséges kondicionáló, így több előnyt biztosít. Nanoil Argan Hair Conditioner:

  • megakadályozza a hajmosás utáni gubancokat,
  • megfékezi a szöszösödést és a statikus hajszálakat,
  • megkönnyíti a fésülést, a hajszárítást, a formázást,
  • biztosítja a hő- és fényvédelmet,
  • fokozza a haj színét, fényét és szépségét,
  • megakadályozza a hajvégek töredezését,
  • hosszabb ideig hidratáltan tartja a hajat.

A végtelenségig sorolhatnám az előnyöket, mert ez a kondicionáló tényleg csodát tesz a hajammal. Még csak 3 hete használom és máris látom, hogy a hajam egészségesebbnek, erősebbnek és szebbnek tűnik.

Mit tartalmaz a Nanoil Argan Hair Conditioner?

A nagyszerű eredmények az összetevőknek köszönhetően lehetségesek. A Nanoil hajkondicionáló két kulcsfontosságú hajerősítő anyagot tartalmaz: természetes, hidegen sajtolt argánolajat és – minden hajfüggő által ismert – ricinusolajat. Ennek a két olajnak köszönhetően hatásos ez a kondicionáló.

  1. Argánolaj – egy lágyítószer, amely védi a hajat a vízveszteségtől, a napfény okozta károsodástól, a hőtől és a szabad gyököktől. Emellett segít a haj helyreállításában, táplálja, erősíti és fiatalítja a hajat.
  2. Ricinusolaj – a legjobb hajnövesztő olajnak nevezik, mert valóban erősíti a hajat, gátolja a hajhullást és serkenti a gyorsabb növekedést. Emellett antibakteriális hatású és segít egyensúlyban és egészségesen tartani a fejbőrt.

Argan Hair Conditioner

Hogyan kell használni a Nanoil Argan Hair Conditioner-t?

Végül, de nem utolsó sorban hadd meséljek röviden a használatáról. Ha azt hiszed, hogy ez egy újabb termék, ami alapos bedörzsölést és öblítést igényel, akkor tévedsz!

A Nanoil Argan hajkondicionáló egy kétfázisú leave-in hajpermet és ez az, ami rendkívül egyszerűvé teszi a használatát. Mosd meg a hajadat, töröld le a felesleges vizet és fújd be a termékkel. A termék kényelmes porlasztóval rendelkezik, így egyenletesen beborít minden egyes hajszálat, finom, kellemes illatot hagyva maga után, és feltöltve a szálakat  erőteljes tápanyagokkal.

Nekem nagyon bevált- végre egy argánolajos kondicionáló, amit nem kell kiöblíteni. Bármikor használhatjuk, amikor csak szükségesnek érezzük, nemcsak hajmosás után, hanem napközben is, hogy megvédjük a hajat a naptól, vagy egyszerűen csak könnyebben kifésülhetővé tegyük.

További információ erről és más Nanoil termékekről a www.nanoil.hu oldalon található.

XOXO

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.