Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet

Nanobrow Lamination Kit otthoni szemöldök lamináláshoz – VÉLEMÉNYEZÉS

Kedves olvasók;)

Szemöldök laminálás otthon? Miért ne? Mivel most már magam is el tudom végezni a kezelést, így rengeteg pénzt spórolok. A szemöldök laminálás trendi, és nem is csoda, hiszen így több hétig formázhatod a szemöldöködet, miközben belülről táplálod a szőrszálakat. Ebben a bejegyzésben a Nanobrow Lamination Kit otthoni szemöldök lamináláshoz készült véleményemet találhatjátok!

Miről szól a szemöldök laminálás?

Szerintem a legtöbben tudjátok, de íme néhány infó, ha még nem ismeritek a DIY szemöldök laminálást…. A szemöldök laminálás egy olyan szépségápolási kezelés, amely a szemöldököt formázza és vizuálisan kiemeli speciális, erre a célra kifejlesztett eszközök és kémiai oldatok segítségével. Véleményem szerint a szemöldök lamináló kezelés minden nőnek jól áll, nagyon természetes és tartós eredményt ad és egyáltalán nem kell napi szinten formázni a szemöldököt 🙂 Nem csoda, hogy a szemöldök laminálás egyre népszerűbb, és most már otthonodban is elvégezheted!

Mi válik be a legjobban a szemöldök laminálásához?

Sokáig tartott, mire megtaláltam a megfelelő készletet. De végre rábukkantam a Nanobrow Lamination Kitre, amivel otthon is elvégezhető a szemöldök laminálása. Mindent tartalmaz, ami az otthoni szemöldök lamináláshoz szükséges.

A praktikus Nanobrow szemöldök lamináló készlet három jól láthatóan számozott flakont tartalmaz: Brow glue (7 ml / 0,24 fl oz), StepOne Lifting Lotion (5 ml / 0,17 fl oz), StepTwo Fixer (5 ml / 0,17 fl oz).

A professzionális készlet a DIY szemöldök lamináláshoz – Nanobrow Lamination kit – ár

Az ár a kiváló minőséghez képest nagyon kedvező. Ez a termék nagyon hatékony, és 10 egyedi kezelésre elegendő, így sok pénzt spórolhatsz. Emellett ez a szemöldök lamináló készlet akár 6 hétig tartó eredményt biztosít, és egyáltalán nem kell aggódnod a szemöldököd kinézete miatt 🙂 Biztos lehetsz benne, hogy precízen formázza a szemöldöködet.

Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet

Szemöldök laminálás otthon a Nanobrow Lamination Kit segítségével

Hogyan készítsünk laminált szemöldököt otthon? Hadd mondjam el, hogy először azt hittem, hogy nehéz, azonban hamar rájöttem, hogy ez nem igaz. A szemöldök laminálás otthon könnyű és szórakoztató, és mindez a Nanobrow szemöldök lamináló készletnek köszönhető 😉

Szemöldök laminálás otthon lépésről lépésre:

  1. Alaposan eltávolítom a sminkemet egy olajmentes tisztítószerrel. A szemöldöknek olajmentesnek kell lennie!
  2. Egy applikátor segítségével kis mennyiségű szemöldök ragasztót viszek fel a szemöldökömre, és kb. 40 másodpercet várok. Minden a szemöldököd érzékenységétől függ.
  3. A mellékelt ecsetért nyúlok, és a belső szélektől kezdve a szemöldökszálakat a kívánt irányba formázva viszem fel az emelő (lifting) terméket.
  4. Körülbelül 6 perc elteltével száraz vattakoronggal letörlöm a terméket.
  5. Az utolsó terméket az applikátorral viszem fel, szem előtt tartva, hogy a szemöldököt a kívánt irányba formázzam. Hat perc elteltével nedves vattakoronggal letörlöm.
  6. A szemöldökömet egy spirállal átkefélem, és hetekig élvezhetem a tökéletes szemöldökömet! <3

Otthoni szemöldök lamináló készlet – Nanobrow Lamination Kit – értékelés

A szemöldök laminálása otthon a Nanobrow brow lifting kit segítségével tiszta élvezet. Remek formulák, egyszerű felvitel és hetekig tartó lenyűgöző eredmény – mi mást is kívánhatnál 😉 Eddig két szemöldök lamináló kezelést végeztem, és mindkettő legalább 5 hétig tartott. Az eredmények lenyűgözőek, úgyhogy a Nanobrow Lamination Kitet mindenkinek csak ajánlani tudom!

Gyönyörűen definiált és dús szemöldök – így néz ki az otthoni lamináló kezelés után. Reggelente csak átfésülöm őket, és mindig remekül néznek ki. Végre nem kell bajlódnom a szemöldök sminkemmel, mert őszintén szólva sosem szerettem. Különleges alkalmakra azonban a Nanobrow szemöldök pomádéval meghatározom őket. NAGYON AJÁNLOTT!

Nanobrow Lamination Kit – hol lehet megvásárolni?

Gondolom, hogy a Sephora kínálatában kellene lennie, méghozzá jó áron. Szerintem a Rossmannban vagy a Douglasban is találsz Nanobrow Lamination Kit-et. Vagy egyszerűen látogassatok el a www.nanobrow.hu weboldalra. Megveheted az üzletben vagy megrendelheted online.

Ölelés és puszi! <3

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.