Hibátlan szempillaspirál? Igen, én megtaláltam!

Amikor szempillaspirált választunk, a legfontosabb, hogy valóban működjön! A szempillaspiráljaim már sokszor ragacsossá és csomóssá tették a szempilláimat. Ebbe belefáradtam, és rendeltem online néhány spirált, hogy leteszteljem őket magamon. Mi lett a végeredmény? Megtaláltam a hibátlan szempillaspirált!

Összecsomósodott szempillák? Ismerem ezt a problémát..

Be kell valljam, azok a szempillaspirálok, melyeket eddig vásároltam, nem tűntek a legjobb megoldásnak számomra. Számos alkalommal olyan spirállal találkoztam, melynek túl rövid volt a keféje és úgy volt kialakítva, hogy amikor próbáltam felvinni a terméket, az egész szemhéjam befestettem.

Olyan termékeket is használtam, melyek ragacsossá tették a szempilláimat, és merevnek és egyenesnek éreztem őket. Korábban ezért a szempilláimat hibáztattam. Azt gondoltam, természetükből adódóan vékonyak és ritkák, így a szempillaspirálok nem tudnak csodát tenni. Azonban tévedtem.

Úgy döntöttem, hogy adok magamnak még egy lehetőséget. Rendeltem néhány olyan szempillaspirált, amit más nők ajánlottak az interneten. Minden egyes terméket leteszteltem magamon, és találtam párat, amely tökéletesen működik. Ezeknek köszönhetem, hogy visszanyertem a szempilláimba vetett hitemet.

Melyik szempillaspirál a legjobb? Itt van az én listám!

Miért készítettem ranglistát a legjobb szempillaspirálokból? Nos azért, mert pontosan tudom, milyen problémás lehet ez a termék. Ezen felül, azt is tudom, hogy milyen fontos a megfelelő szempillaspirál kiválasztása a szempillák egészségének és szépségének megőrzése szempontjából.

Nézd meg az én mini ranglistámat. Talán ez segíteni fog megtalálni az álmaid spirálját.

1. Nanolash szempillaspirál

Minden ranglista egy vitathatatlan nyertessel kezdődik. Számomra a Nanolash szempillaspirál az, amely felülmúlta minden várakozásom. Hadd kezdjem azzal, hogy ez egy prémium termék. A formulában számos olyan olajat és tápláló összetevőt találtam, melyek fokozzák a termék hatását, valamint hatékonyan ápolják a szempillákat.

Ezen felül, a Nanolash szempillaspirálnak egy nagyszerű kialakítású szilikon keféje van. Egyáltalán nem jelentett problémát a felvitele a sarkokban lévő szempilláimra, és a folyamat során nem festettem be a szemhéjamat sem.

A szempillaspirál tartósságát is megemlítem: egyszeri felvitel után egész napon át fennmarad a pilláimon. Nem pereg, nem morzsolódik és nem kenődik el, még egy esős napon sem.

A Nanolash szempillaspirál két változatban kapható:

Szerintem ez egy óriási előny, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő terméket.

2. Lashcode szempillaspirál

Egy másik spirál, amit kipróbálásra ajánlok, a Lashcode szempillaspirál. Ez egy hosszabbító és dúsító spirál, amely az első felvitelt követően teljesen átalakította a szempilláim megjelenését.

Ez a termék, akár csak a Nanolash szempillaspirál, egy jól kialakított szilikon kefét tartalmaz, amely sokkal könnyebbé teszi az alkalmazást. A felvitel után a szempillák esztétikailag szétválasztottak és csomómentesek lesznek.

A szempillaspirál egész napon át kitartott minden probléma nélkül. Nem kellett aggódnom a “panda szem effektus”, vagy a túlzott elkenődés miatt. Egy téli utazás során teszteltem le a terméket, és a hideg időjárási körülmények között is nagyszerűen teljesített.

3. Chanel Le Volume

A Chanel Le Volume szempillaspirál hosszantartó, és hatékonyan működik. A szempilláim sokkal hosszabbak lettek és gyönyörű íveket kaptak már az első felvitelt követően. Egy egész napos viselet után továbbra is jól nézett ki. Nem észleltem semmilyen elkenődést vagy morzsolódás jelét.

Az egyetlen probléma számomra a kefe volt.  Eléggé merev és rendkívül rövidek a sörtéi. Bár a szempillák jól szétváltak, de a kefe használata a szem sarkaiban meglehetősen problémás volt.

4. Guerlain Maxi Lash So Volume

A Guerlain Maxi Lash So Volume egy megfelelő szempillaspirál meglehetősen sűrű állagával. Véleményem szerint ez az, ami megakadályozza a terméket a morzsolódástól és lepergéstől… legalábbis néhány órán át a felvitelt követően. Sajnos az én esetemben azt vettem észre, hogy néhány szempillaspirál részecske lett a szemhéjamon, habár ez nem volt túl nagy probléma.

A kefe jól kialakított, mely lehetővé teszi a rövid szempillák elérését is, és a termék egyenletes felvitelét a szempillákra. Be kell vallanom viszont, hogy ezt a spirált nem fogom szaunában viselni. Magas hőmérsékletnek kitéve elég gyorsan elkenődik.

Hogy tetszik a szempillaspirál ajánlásom?

Hölgyeim! Tisztában vagyok vele, hogy a szempillaspirál választás egy erősen egyéni kérdés. Azonban mindannyiunkat valószínű ugyanaz a dolog érdekli: azt akarjuk, hogy a szempillaspirál legyen:

  • tartós;
  • ellenálló a külső tényezőknek;
  • hatékony;
  • biztonságos a szemnek.

Ez az, amiért elkészítettem a nekem bevált legjobb szempillaspirálok ranglistáját. Ha egy teljesen hibáktól mentes terméket kell választanom, a Nanolash szempillaspirál lenne az. Nekem ez a legjobb spirál, amit valaha kipróbáltam. Nem állíthatom, hogy a többi termék rossz volt, de mindegyikből mindig hiányzott valami.

Ha letesztelted a ranglistámon található bármelyik terméke, kérlek írd meg nekem, mit gondolsz róla!

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.