hővédő spray nanoil

Erős hővédelem, amely nem okoz volumenvesztést. Hadd mutassam be nektek: Nanoil Heat Protectant Spray-t!

Kedveseim, tudjátok, mit jelent a hővédelem a hajnak? Használtok olyan termékeket, amelyek megvédik fürtjeiteket a magas hőmérséklettel szemben? Fogadok, hogy bár tudjátok, hogy mik ezek a termékek, mégsem szeretitek használni őket a – nevezzük így – mellékhatások miatt, amiket hajlamosak kiváltani. Az összecsomósodott, nem frissen mosottnak tűnő szálakat nem mindenki kedveli. De tudod mit? Van egy megoldásom, ami segíthet megoldani ezt a problémát – a Nanoil Heat Protectant Spray!

Hővédelem – a hajápolás kulcseleme

Legyünk őszinték! Még a legjobb sampon vagy kondicionáló sem segít semmit, ha nem véded meg a hajat a hőformázás során. Hogy miért is van ez így? Mert minden egyes hőkezelés megfosztja a hajat a nedvességtől. Minden egyes alkalommal, amikor hajszárítóval szárítod a hajad, vagy hajvasalót használsz hozzájárulsz az érdességhez, a törékenységhez és a töredezéshez. És amint a hőkezelés ezen mellékhatásai beindulnak, a fejbőr pánikba esik, a szükségesnél több faggyút választ ki és ez lapos hajat és szöszös hajvégeket eredményez. Katasztrófa!

nanoil heat protectant spray

Hővédelem, amely nem húzza le a hajat

A legtöbben ismernek néhány hővédőszert, de nem akarják használni őket. Először is, az ilyen termékek óriási többsége alkoholt tartalmaz és ez  viszont rossz jel. Ahelyett, hogy hidratálna és sima felületet hozna létre, egy ilyen kozmetikum hozzájárul a szárazsághoz, mivel összekuszálja a haj legkülső rétegét. Másodszor, az olaj alapú hővédőszereket jobb elkerülni. Ezek összeragasztják a szálakat, így a hajad tompán és csúnyán fog majd lógni.

De tudod mit? Van egy megoldásom a számodra, a Nanoil Heat Protectant Spray. Ez az egyetlen általam ismert hővédő, ami nem húzza le a hajat és nem fosztja meg a szálakat a nedvességtől. Hogy miért is van ez így? Mert a Nanoil hővédő spray nem tartalmaz alkoholt sem olajat. De akkor mégis miből készül?

A selyemfehérjék ereje a Nanoil Heat Protectant Spray-ben.

A Nanoil spray által nyújtott védelem a mélyen ápoló hatásától függ. Ezt a hatást pedig a selyemfehérjéknek köszönheti, amelyek a keratinhoz hasonlóan működnek, kitöltve a haj repedéseit. Ráadásul a selyemfehérjék egy vékony filmet képeznek minden egyes hajszál körül. Ez bezárja a vizet a szálak belsejébe, kisimítja a kutikulát és megvédi a hajat a magas és alacsony hőmérséklettel és más külső agresszorokkal szemben, amelyek tönkreteszik a fürtöket.

Ha a haj hidratált és sima, könnyebben kibogozható és formázható. Ha viszont  csak a Nanoil Heat Protectant Spray-t alkalmazod, a hajad védett és puha lesz.

heat protectant spray nanoil

Mennyire erős a hővédelem? Abból, amit olvastam és magam is észrevettem, a hőformázó eszközödön 440°F/220°C-ra állíthatod a hőfokot és semmi rossz nem fog történni a fürtjeiddel. Azt is elárulhatom, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray-t hajlakatként is használhatod a frizurád rögzítéséhez. Ez azt jelenti, hogy a spray-t nedves és száraz hajra is alkalmazhatod.

Ha alig várod, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray-t a hajadra fújd, van egy jó hírem számodra, ezt a terméket könnyen megrendelheted és rövid időn belűl az ajtód elé fog érkezni. Látogass el a nanoil.hu oldalra és rendelj egy-két üveggel ebből a csodálatos hővédő sprayből. Azt is javaslom, hogy ha már az oldalon vagy, nézd meg a többi nagyszerű Nanoil hajápoló terméket is, mert biztosan találhatsz még néhány igazán érdekes kozmetikumot.

Ne felejtsd el kifejteni a véleményedet a komment szekcióban a hővédőkkel kapcsolatban!

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.