Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – mágikus gél szemceruza

Ha megőrülsz a szép csomagolásokért, biztosan tetszeni fog a Tony Moly Inked Cushion Gel Liner. A népszerű koreai kozmetikai márka, jó minőségének és elképesztő megjelenésének köszönheti ismertségét. Nemrég egy új terméket , a— gél szemceruzát dobta ki a piacra, ami egy tinta tollra hasonlít. Amikor megláttam ezt a kozmetikumot, a szíven azonnal kalapácsolni kezdett! Imádom a design-t.

TONY MOLY INKED CUSHION

A gél szemceruzát úgy tervezték, hogy lebegjen a bőrön, miközben intenzív színű vonalat hagy maga után. A finom ecset segít tökéletes hatást kelteni. Várhatóan könnyen meg lehet húzni a tökéletes és hosszantartó vonalat, mert a szemceruza nem kenődik el.
Olyan sok elmélet. Milyen a gyakorlatban?

Csomagolás

Előre is bocsánatot kérek, de muszáj egy kis figyelmet szentelnem a csodás csomagolásnak. Egyébként is, nézd meg a mellékelt képet. A Tony Moly Inked Cushiongél szemceruza semmihez sem fogható. Azt is mondhatom, hogy a koreai emberek kreatívak. A szemceruza műanyag palackja egy tinta tartóra hasonlít, és az ecset úgy, mintha tintába merítették volna. Az egész termék sötét színű kivételesen minimalista fehér címkéve van díszítve. Egy Harry Potter filmbe illő tintatartóra emlékeztet.

Akárhogy a termék nincs egy palackban, hanem eltekerő alapú. A csomagolás többsége inkább dekoráció és az ecset helye.

Formula/használat

Az állag szempontjából semmire sem tudnék panaszkodni, illetve a használat is könnyű. Ez jó, mert kár lenne, ha egy ilyen nagyszerű szemceruza hasznavehetetlen lenne. A Tony Moly Inked Cushion Gel Liner kozmetikumnak nincs gondja a festék szétoszlására, mert a formula krémes és az ecset elegáns. Ezen felül a termék egész nap tart, nem kenődik el a szem sarkában (ami általában a legnagyobb probléma), nem pattan le és nem is érezhető a szemhéjon. Imádom használni!

Tony Moly Inked Cushion ö színben kapható:

  • 01 Fekete — szép, mély fekete
  • 02 Barna — nagyon kiemelő barna
  • 03 Gyöngyös Barna — sötét és ragyogó barna
  • 04 Szilva bor — gyönyörű szilva
  • 05 Oliva Fekete — sötét olíva árnyalata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.