Szenet a hajra? Jöhet! NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask értékelés

Úgy hiszem, a legtöbben már tudjátok, mennyi előnnyel jár ha bőrünket, aktív szénnel kezeljük rendszeresen. De azt tudtad, hogy ez a finom fekete por a hajunkon is segíthet akár? Igen, jól olvastad! Bizonyított tény, hogy a szén tökéletesen működik a hajszálaknál is!

Nemrég szerencsésen megtaláltam, az összes hajápolási termék között, a leghatékonyabbat, ami nem más mint a Nanoil fekete hajmaszkja, amely egy igazán hihetetlen szén- és fehéragyag-duót kínál nekünk. Együtt, egymást tökéletesen kiegészítve fejtik ki hatásukat és személyesen gondoskodnak hajad igényeiről! A maszk valóban helyreállítja a haj és a fejbőr egyensúlyát. Azt hiszem, nem érdemes tovább várnod, hogy többet megtudj erről a populáris hajápolási termékről, így jobb is, ha a lényegre térek. Íme a Charcoal & White Clay Hair Mask termék összefoglalója számodra.

Szén a hajra? Hogyan is működik?

Azon nyomban felsorolom a szén hajra gyakorolt ​​összes előnyét. De mielőtt ezt megtenném, el kell hogy mondjam, hogy az aktív szén meglehetősen innovatív felfedezés. Nem csak egy gyógyszer, hanem egy szépségápolásban felhasználható anyag is egyben. Fapépből nyerik ki, majd gőzvízzel és erős savakkal dolgozzák fel, ami fontos pillanat, mert ekkor fokozódik a szén felszívódási képessége. Más szóval, ez az a pillanat, amikor a szén képessé válik a szennyeződések, méreganyagok, kozmetikai maradványok és faggyúfelesleg azonosításában és vonzásában. Pontosan ebben befolyásolja az arcbőrt és a hajszálakat. Ezért, ha a hajadra jellemző hogy:

 • gyorsan olajos lesz
 • szennyeződések és por borítja
 • nehéz és ellaposodott
 • élettelennek tűnik
 • fénytelen

akkor fontold meg az aktív szén használatát minél előbb! Milyen hatásokra számíthatsz? A Charcoal & White Clay hajmaszkkal történő kezelés után a haj tiszta, üde és oxigénnel telt lesz, ezért gyorsabban kezd majd ragyogóvá válni, megerősödik, fényes, sima és méreganyagoktól mentes eredményt érhetünk el. Ez a termék már egy használata után dúsabbá teszi a hajat azáltal, hogy erősíti a hajgyökereket.

Fehér agyag a hajra? Hogyan is működik?

Az agyag üledékes kőzet lévén, fizikai időjárás eredményeként formálódik. Kivonása után a kőzet darabokra törik, szárítják és sterilizálják. Ennek az értékes finomra őrölt pornak többféle színe lehet, ami azt jelenti, hogy különböző típusú agyagok léteznek. A Nanoil hajmaszkja a legfinomabb (fehér) agyagot tartalmazza, amely tökéletesen alkalmas még érzékeny bőr kezelésére is. Elsődleges feladata az irritációk csillapítása.

Tudtad, hogy az agyag szinte minden mikro- és makroelemet tartalmaz, amelyekre a hajunknak és a bőrünknek is szüksége van hogy jó állapotban maradhasson? Mik ezek az elemek? Például a szilícium, kálcium, kálium, vas, magnézium, cink, foszfor, réz és szelén, hogy csak néhányat említsünk közülük. Ezért az ásványi anyagok igen magas koncentrációjának köszönhetően, az agyag táplálja a hajat és a fejbőrt, mégsem csupán ez az egyetlen képessége. A legújabb tanulmányok bebizonyították, hogy a fehér agyag felelős a tisztító és nyugtató hatásokért is. Így most már világos hogy miért is passzol a fehér agyag tökéletesen a szénhez 🙂

Ráadásul a fehér agyag antibakteriális hatású, serkenti a szőrtüszőket és szabályozza a zsíros faggyúmirigyeket, csillapítja az irritációkat, és még segíthet a haj formázásában is. Képes megerősíteni a hajgyökereket, aminek következtében a haj dúsabb hatásúnak tűnhet.

Mire számíthatsz a Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask használata esetén?

 • nincs többé korpás fejbőr
 • a frizura sokáig friss marad
 • a fejbőr és a haj jó állapotban lesznek
 • kevésbé irritált fejbőr
 • felgyorsult hajnövekedés
 • dúsabb haj
 • fényes haj
 • könnyebb formázás (a haj kezelhető és sima)
 • nincs többé hajritkulás
 • nincs több fejbőr pattanás (valóban, hatással lehet a fejbőrre, és elég nehéz gyógyítani)

Hogyan változtatta meg a hajamat a Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask?

Nos … a hajam még soha nem nézett ki ilyen csodálatosan! Komolyan mondom. Ráébredtem, hogy minden szennyeződés és a városi légszennyezés negatív hatással voltak a hajszálaimra: a hajam állapota fokozatosan romlott, nem tűnt egészségesnek, és ezeknek a felhalmozódás akadályozta minden kísérletemet, hogy megfelelő tápanyagokkal lássam el a hajamat. Csak a Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask heti alkalmazásával vált tápláltabbá a hajam, mostmár képes elnyelni az összes nélkülözhetetlen tápanyagot, amelyet valójában a fehér agyag nyújt neki. Ez egy igazán nagyszerű hajápolási termék 🙂 De magad is megtapasztalhatod ezeket a hatásokat. Végül, de nem utolsó sorban, ha adhatok egy tanácsot neked azzal kapcsolatban, hogy hol lehet megvásárolni ezt a hajmaszkot, akkor a hivatalos Nanoil webshopba kalauzollak el [www.nanoil.hu], ahol más, hasonlóan hatékony hajmaszkra is rábukkanhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.