Ricinus Olaj Szempillák Növekedésére – Használat, Hatások, Vélemény

Azt mondják, hogy a szempillákon használt ricinusolajnak sötét oldala is van. Nem olyan’hatékony, mint ahogyan azt egyes emberek elvásnák és nem’ ajánlatos túl sokat használni belõle. Mi az igazság? Hadd meséljem el a rinicusolaj mûködését a szépségápolásban.

 __

 RICINUS OLAJ

Bármely drogériában megvásárolható, mert elsõsorban has problémákra (hashajtó). A találékony nõk hatékony hajnövekedést serkentõ olajt kerestek, miközben kiderítették kondicionáló és (hajtõ növekedését) stimuláló tulajdonságait. Most a ricinusolaj elsõdleges használata feledésbe merült. A legolcsóbb és leghatékonyabb haj és szempilla növekedést serkentõ olajként ismert Végülis, a szempillák is szõr.

ÁLLAG

Hogy néz ki az olaj? Színtelen, illat mentes és nagyon sûrû, ami a megnehezíti a fejbõrön és– szempillákon – történõ használatot. Nyílván ritkítható és más termékekkel is keverhetõ (pl. folyékony viasz és tojás) de a ezen természetes ápolás kezdetén továbbra is nehézkes az alkalmazás. Tapasztalatból – amikor a ricinusolajat használod a szempillákon, elõször keverd össze mandula vagy jojoba olajjal, majd használj egy tiszta régi szempillaspirált.

MIT VÁRHATSZ EL TÕLE?

A rinus olajról úgy vélik, hogy az egyik legjobb hajnövekedést serkentõ olaj. IA szempillák ápolásában általában biztonságosabb, és természetesebb helyettesítõket használnak a szempilla növekedést serkentõ kondicionálók helyett. Mégis, én ajánlom a Nanolash szempilla növesztõ szérumot; jobban kondicionál és növeszti a pillákat. Ugyanakkor természetes összetevõket tartalmaz, és ami a legfontosabb – könnyebb használni. Ha azt gondolod, hogy a szempilla növesztõ nem neked való, akkor használd a ricinus olajt a mindennapi ápolás során. Az olaj:

  • erõsíti a hajhagymákat, így kevesebb hullik ki,
  • hatékonyan táplál és hidratál, ragyogást és rugalmasságot biztosít,
  • sötétebb és intenzívebb árnyalatot biztosít,
  • két hét használat utána gyorsítja a szempillák növekedését. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.