Otthon készített smink minták. Egyszerű elkészíteni és ráadásul költséghatékony is

Sziasztok!

Nemrég éppen az Instagram bejegyzéseket és a szépségápolással foglalkozó blogokat böngésztem, ahol gyakran láttam tökéletesen alkalmazott smink mintákat a lányok kezén. Természetesen nem maguktól ragadtak oda, hanem direkt oda lettek felfestve, egy sablon, avagy minta szerint. Ezek speciális eszközök, amelyek segítenek tökéletes mintába rendezni a kipróbált sminktermékek helyét a bőrön. Most azonban jöjjön az én ötletem ehhez a termékhez. Könnyen és olcsón elkészítheted te magad is ezt a mintát. Lássunk tehát hozzá!

A minták elkészítésének legegyszerűbb módja

Ha nem akarod az eredeti vagy a körvonalat biztosító mintákat használni alapként, használhatsz egyszerű ragasztószalagot is. Ne felejtsd el, hogy az élek egyenlő hosszúak kell, hogy legyenek, és ragaszd a ragasztószalag darabokat egyenesen a bőrödre. Dekoratív papír ollóval készíthetsz egyedibb formát is akár. Ha azonban nem szeretnél kézzel rajzolni, beszerezhetsz kész sablonokat is – az interneten számos lehetőséget találsz.

Otthon készített minták

A minták elkészítéséhez szükséged lesz: öntapadó színes papírokra, ollóra és dekoratív papírlyukasztókra. A színes papírlapból vágj ki egy téglalapot, amely megegyezik az alkarod hosszával. Vágd ki az első mintát, majd mérd be a távolságot az első minta és a következő kivágások között.

Hogyan kell használni ezeket a mintákat?

Állítsd be és ragaszd a színes papírdarabot a kezedre, és már kész is! Most már csak a megfelelő sminktermékekt kell a kezedre kenned. Mivel a papír elég vékony, a mintákat ecsettel vidd fel. Kenj annyi réteget, amennyi szerinted szükséges. Vigyázz az elhelyezett formák csúcsainál. Vidd fel a színeket ezekre a részekre is, hogy ne görbítsd meg a csúcsos széleket, a részletek se legyenek elrontva a mintákon, és hogy ne tépj ki apró részleteket a végleges mintákból. Itt az ideje, hogy lefotózd a műved, és feltöltsd az Instagram profilodra vagy a blogodra.

Te is használsz otthon készített mintákat?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.