Minden, amit nem tudtál a szempilla göndörítõrõl. Szép szempillák pillanatok alatt!

Ezek a szempillák felemelik az egész megjelenést; érdemes kondicionálni és kiemelni õket. Véleményem szerint a tökéletesen kifestett szemek nem néznek ki szépen, ha a szempillák továbbra is rövidek és egyenesek. Szerencsére, néhány réteg szempillaspirál csodát mûvelhet együtt a szempilla göndörítõvel!

Szempilla göndörítõ – sok nõ kedveli, ismeretlen a férfiak számára. Ma felfedem ezen ártatlan kozmetikai eszköz titkait.

A fentiek szerint elmondom mindenkinek mi az a szempilla göndörítõ. Ezt a szépségápoló eszköz a szempillák szépítésére gondolták ki. Alakja a szemüvegre hasonlít. Mégis nem vág, hanem a feje összeszorítható, hogy a kívánt alakot varázsolja a szempillákra. Két féle szempilla göndörítõ kapható: (az egyszerû) mechanikai és elektronikus (hõ hatására javítanak). Honnan ered a szempilla göndörítõ? Ezt az infót sajnos nem tudtam kideríteni, viszont az biztos, hogy már évszázadok óta ismert.

Az elsõ alkalom. Melyik szempilla göndörítõt érdemes megvenni?

Jelenleg több féle szempilla göndörítõt vásárolhatunk bármilyen drogériában; számos alakjuk, színük, típusuk van, egyesek olcsóbbak, míg mások drágábbak. Szinte elképesztõ, hogy mennyire tud egy ilyen eszköz kedvezõ lenni. Én csak egy fém szempilla göndörítõhöz vagyok hû, melynek mûanyag párnája van, és ugyanezt tudom más kezdõknek is ajánlani. Arra bátorítalak, hogy kipróbáld a szempilla göndörítõt és tanuld meg, hogyan kell használni, majd kideríted mennyire alkalmas és kényelmes. ’Érdemes felismerni, hogy vannak szempillák, amelyeknek nem jó az ilyen fajta kezelés; ilyen esetben a szempilla göndörítõ felesleges.

Használat – Jegyezd meg!

A szempilla göndörítõ nem megfelelõ használata inkább károsíthatja a szempillák megjelenítését, minthogy javítaná ugyanazt. Hogyan kell megfelelõen végezni? Hogyan használjuk a szempilla göndörítõt? Elõször is ne használd már szempillaspirállal kezelt pillákon. Szerintem ezt a hibát követik el a nõk a leggyakrabban. Más szóval a göndörítõ csak tiszta pillákon használandó. Különben kis csomók fognak megjelenni. Másodszor csukd be a szemed, majd szorítsd össze az eszközt; könnyebb, ha megragadod a szempillákat. Figyelem! Ne húzd végi a tövétõl a végéig, mint ahogyan azt a haj egyenesítõvel teszed. Nyisd ki a göndörítõt, fogd meg a szempillákat, szorítsd össze, nyisd fel és tedd el.

Trükk♥ Tökéletes szemvonal a göndörítõnek köszönhetõen

Tudtad-e, hogy a göndörítõ segítségével tökéletes szemvonalat húzhatsz a szemhéjon? Mielõtt összeszorítanád az eszközt, a puha és krémes szemceruzával húzz meg egy vonalat a szemhéjon. Göndörítsd be a szempillákat és élvezd az új vonalat, ami végig húzódik a tövénél. – Mind egyszerre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.