Miért van szüksége a hajunknak keratinra? Nanoil Keratin Hair Mask értékelés

Veled is előfordul, hogy egyik nap a hajad rendben van, aludni mész, felébredsz és másnap azt látod, hogy ellaposodott és gyenge frizurád lett? Ez velem is meg szokott történni, főleg, amikor évszakváltás van. Azért írtam, hogy “szokott”, mert sikerült búcsút vennem ettől a problémától – hurrá! Mindez a Nanoil Keratin Hair Mask terméknek köszönhető.

Néhány hete használom ezt a keratin hajmaszkot, és szándékosan halogattam a vélemény írását. Meg akartam tapasztalni, hogy az eredmények tartósak-e és olyan csodálatosak, mint ahogy sok szépségblogger állítja. Számos véleménnyel találkoztam melyben megesküdött a vásárló, hogy ez a keratinos hajmaszk valóban páratlan. Vajon ez tényleg így van?

Keratin – az alapvető komponens, amire szüksége van a hajnak

Mi ez a nagy felhajtás a keratin körül? Miért halljuk folyamatosan, hogy ez a fehérje rendkívül fontos a haj számára? Nos, a keratin kivételes fehérje, mert a haj, a köröm és a bőr egyik alapvető építőköve. Ez azt jelenti tehát, hogy a keratinhiány katasztrófához vezethez – a hajszálak egyre gyengébbek, elnehezedtek, vékonyabbak, törékenyebbek és élettelenebbek.

Van még egy fontos dolog. A keratin nemcsak a legkülső hajréteget alkotja, hanem a legbelsőt is. Bár általában a tüszőkben termelődik, a keratin szintézise az életkor előrehaladtával csökken, és néha ez a mennyisége nem elegendő ahhoz, hogy a haj egészséges és szép maradjon. Ezért kell keratint juttatni a hajszerkezetbe. Az lenne a legjobb, ha egy keratin hajmaszk segítségével tennéd ezt meg, amely 20 percen belül elvégzi a dolgát. Ennyit kell csak eltöltened, azzal hogy keratinnal “tápláld” a hajad.

Összetevők és rövid termék ismertető a Nanoil Keratin Hair Mask készítményről

A Nanoil keratinban gazdag hajmaszkja a leggyorsabb mód hogy a hajszerkezet teljesen helyreállított és igényesebb kinézetű legyen. Ez a termék nagyon jól összekombinált, mert minőségi összetevőkből áll, és a hatást fokozza a panthenol, amely egy másik szuper fontos anyag, és ami segít hogy a haj jó állapotban maradjon. Gyönyörűvé varázsolja a hajat! A panthenol javítja az ellenálló képességet és fényt ad neki.

Továbbá, a Nanoil Keratin Hair Mask textúrája nagyon kellemes és nem nehezíti el a hajat. Ezért lesz helyreállított a frizurád anélkül, hogy elveszítené dús hatását – és ez még a vékonyszálú és gyenge hajra is érvényes. Ez a maszk könnyen alkalmazható.

Csomagolás, kiszerelés és aroma

Szeretem a dizájnt – fekete és arany színek, nagy kiszerelés – 10,1 fl. oz / 300 ml, és az aromája – olyan igényes. Olyan kellemes a Nanoil Keratin Hair Mask használata. Ezenkívül az ára sem magas. Hidd el, tudom, hogy sok hajmaszk létezik, amelyek sokkal többe kerülnek, de ezek a nyomába sem érnek a Nanoil termékének. Számomra ez egy költséghatékony keratinos hajmaszk.

A Nanoil Keratin Hair Mask termék első használata

A hajad sokkal szebben fog kinézni, már egy alkalom után is, és ezt most komolyan mondom. Ledöbbentem! Amikor leöblítettem a maszkot és megszárítottam a hajamat, egy gyönyörű, sima tapintású és fényes hajat láttam a tükörben! Nem tudtam ellenállni annak, hogy játsszadozzak a tincseimmel, olyan kellemes tapintásúak voltak!

Ez a termék intenzíven kondicionálja a szálakat, növeli kezelhetőségüket, megkönnyíti a fésülködést, és dúsabbá és élettel telibbé teszi őket. Micsoda elképesztő hatás, igaz? Úgy vélem, hogy a Nanoil keratin Hair Mask készítményt kötelezően használni kell egy randi, egy nagyon fontos élet esemény vagy egy baráti vacsora előtt- mindig amikor igazán gyönyörűen szeretnél festeni.

A Nanoil Keratin Hair Mask hatása néhány hét rendszeres használat után

Térjünk át most a hosszan tartó hatásokra. Már tudod, hogy a Nanoil Keratin Hair Mask gyönyörűvé teszi a hajat – de mi a helyzet a károk visszafordításával? Természetesen időre van szüksége ehhez, de érdemes türelmesnek lenni, hiszen megtérül mindenképp. Nem kell sokat fáradnod a hajkezelésekkel, mert hetente csak 20 percet kell szentelned neki. Néhány héten keresztül tartó rendszeres használat mellett a  Nanoil keratin Hair Mask:

  • a hajam láthatóan erősebb
  • a szálak sokkal tápláltabbak és egészségesebbek
  • a haj pompásan néz ki
  • elfelejtem, mit jelent a sérült haj
  • nincs semmi baj a hajammal, mert sérülésállónak tűnik
  • a színe mélyebb
  • a haj bent tartja a nedvességet
  • Nem látok töredezett végeket
  • a törékenység problémája teljesen eltűnt

És pontosan ezért ajánlom teljes szívvel Nanoil Keratin Hair Mask terméket. Számomra és egyértelműen sok szépségápolással foglalkozó blogger számára ez a legjobb otthoni keratin kezelés, amelyet akalmazhatunk. Csekkold le te magad, és ne felejtsd el kommenben leírni a tapasztalataidat 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.