Miért gondolom, hogy a Lashcode a legjobb szempilla szérum

Ma egy olyan témáról szeretnék beszélni, amelyről gyakran kérdeztek. Mi a teendő, ha hosszú, telt szempillákat akarunk, de nem szeretnénk műszempillákat? 

Van egy bevált termék, ami segíthet: a Lashcode szempilla szérum – könnyed, ragyogó összetételű, hatékony. Kíváncsi vagy, miért gondolom, hogy ez a legjobb szempilla szérum? Olvass tovább :))

A mesés szempillák egészséges szempillák

Kezdjük az alapvető tudnivalókkal :  a szempillák ápolása azért szükségszerű, hogy kiemelhessük a szemek természetes szépségét. Minél erősebbek és egészségesebbek a szempillák, annál jobban néznek ki.

Azon gondolkodom, vajon tudjátok e hogy a legtöbb szempillákkal kapcsolatos probléma, (szempillák elvesztése, töredezettség) a nem megfelelő szempillaápolásból fakad. Az igazság az, hogy azt kapod, amiert megdolgozol … szóval érdemes gondoskodnod a szempilláidról. Tudatosan!

Mi van hatással a szempillákra?

 1. Megfelelő sminkeltávolítás, gyengéd, erőteljes sminklemosótól mentes
 2. Nem vízálló, ásványi anyagokat tartalmazó szemsmink
 3. Változatos, alapvető tápanyagokban gazdag étkezés
 4. Szempillaápolás egy hatékony szérum segítségével vagy hidegen sajtolt olajjal

Természetesen a megfelelő szérum kiválasztása rendkívül fontos és az egészséges szempillák kulcsa. A rossz termékek csak rontani fognak a helyzeten.

Melyik szempilla szérum a legjobb?

Életem során rengeteg szérummal találkoztam. A szempilláim rendkívül rossz állapotban voltak – gyérek, töredezettek, rövidek. Régóta kerestem egy olyan terméket, amely újra széppé varázsolná őket. Sajnos azonban mielőtt rátaláltam volna erre a csodára, rengeteg túlárazott, hatástalan és rossz szérummal találkoztam.

Ekkor találtam rá a Lashcode-ra! Rengeteg rossz próbálkozás után, nem hittem el, hogy ez segíthet de… pozitívan csalódtam. Ma már úgy gondolom, ez volt a legjobb szérum, amit megvásárolhattam. Megéri az árát!

Itt az ideje, hogy jobban is megismerjétek a mai cikk főszereplőjét. Remélem a Lashcode szérum a te kedvenceddé is válik!

Lashcode szempilla szérum : összetevők, állag, applikátor

Először azzal kezdem, ami szabad szemmel látható, és amit ellenőrizhet a Lashcode használata előtt ellenőrizhetsz. Mik a szérum összetevői? Tényleg megéri az árát? Milyen az a applikátora?

 1. A Lashcode összetétele – természetes alapanyag tökéletes összetétele és a legjobb minőségű, növekedést serkentő összetevők; tartósítószer, mesterséges pigment, aroma, szilikon vagy felesleges adalékanyagoktól mentes.
 2. A Lashcode állaga – igazán könnyed, vízalapú formula, amelyet könnyű használni és amely gyorsan felszívódik a bőrbe és nem folyik el.
 3. A Lashcode applikátora – használata egyszerű a körültekintően kialakított, vékony, precíiós applikátornak köszönhetően, amely hipoallergén anyagból készül és amely gyengéd a bőrhöz.

Hogyan működik a Lashcode szempilla szérum?

Mindez – összetétel, állag és applikátor – elősegíti a szérum hatékony működését. Szeretnéd te is megismerni a Lashcode hatását? Ebben biztos vagyok, hiszen a hatások azok, amelyek eladják a termékeket!

Körülbelül két és fél hónappal ezelőtt vágtam bele a Lashcode-kalandba. Ezt a  szérumot választottam, mert meg akartam erősíteni a szempilláimat, fokozni szerettem volna színüket és dússágukat. Nagyon gyengék és ritkásak voltak, így a szemem állandóan szomorúnak tűnt.

A második és harmadik hét során a Lashcode:

 • intenzívebbé tette szempilláim színét
 • táplálta és hidratálta őket.
 • egyenként erősítette meg őket.
 • fokozta rugalmasságát és fényüket.

A kezelés további heteiben:

 • apró szempillák kezdtek növekedni
 • erőteljesebbé vált a szempillavona
 • lenyűgözően dússá váltak a szempilláim!

Úgy vélem a Lashcode szérum hatása lenyűgöző. Most két és fél hónap elteltével már csak alkalmanként használom, hogy fenntartsam az elért hatást – lenyűgöző, hosszú, telt pillákat. Imádnivalóak!

A Lashcode szérum ára és elérhetősége

Sokat kell fizetned mindezért? Nem igazán. A Lashcode olcsóbb, mint más top szérumok, ráadásul az ára tisztességes. Többszörösen megtérül, hidd el!

Hol lehet megvásárolni ezt a szempilla szérumot? Ideális esetben online a hivatalos Lashcode oldalon www.lashcode.hu. Én a helyedben, két vagy három csomagot vásárolnék egy barátommal, mert így olcsóbb. Próbáld ki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.