Nagyszerű szempillaspirál Lashcode

Lashcode – teszt négy hónap használat után

Sziasztok, Szép Hölgyek!

Hogy vagytok? Én egy kicsit fáradt vagyok mostanában a tegnapi kozmetikai kiállítás után. Annak ellenére, hogy eléggé fáradtnak nézek ki, a szempillám – négy hónapja változatlanul néz ki – FAN-TASZ-TI-KUS-AN!

Mindezt a Lashcode szempillaspirálnak köszönhetem. Nem vártam semmi újat vagy meglepőt a szempillaspirálok világában, de… a Lashcode határozottan meglepett, mivel úgy gonoskodott a szempilláimról, mint más termék soha korábban.

Négy hónapos használat után sok mindent el tudok mondani róla. A Lashcode részletes leírása ott van a honlapon, de vajon a termék beváltja az ígért hatásokat? Íme a Lashcode weboldalán található információk:

  • A szempillaspirál hosszabb, vastagabb, pontos szétválasztott és egészséges szempillákat varázsol
  • A Lashcode az egyetlen szempillaspirál, ami erősítő és védő kondicionáló is egyben; a tápanyagok behatolnak az egyes szempillákba, és az apró szőrszál rétegek alá kerülve, védve kívülről, valamint belülről megerősítik és megszépítik a szempilla szálakat.
  • A Lashcode szempillaspirál kiváló minőségű szempillanövekedést fokozó összetevőket tartalmaz; a szempillák nem csak erősödnek, hanem kissé hosszabbak is lesznek. Ennek eredményeként a szemek sminkje egyre szebb és tökéletesebb lesz napról napra.

Szempillaspirál Lashcode

De hagyjuk is az elméletet. A Lashcode teljesíti a fenti ígéreteket?

Őszintén szólva először egy kicsit szkeptikus voltam. Azt hittem, hogy egy szempillaspirál nem tud ennyi előnnyel járni. A hatások meghaladják az elvárásaimat. Örülök, hogy nem mondtam ezt a véleményemet senkinek, hogy a szempillaspirál nem fog működni… ugyanis biztosan nem mondtam volna igazat. Az alábbiakban az első alkalmazás után (első benyomás) írok a Lashcode hatásokról és a szempillámról, négy hét és négy hónap után.

Lashcode szempillaspirál – első benyomások

A hivatalos weboldalon rendeltem meg a Lashcode-ot. Gyorsan és gondosan csomagolt kozmetikumot kaptam. Elvarázsolt a gyönyörű, elegáns és monokromatikus design és a spirál pálca. A bársonyos állagú termékkel borított ideális alakú spirál. Egy másik jó dolog a Lashcode-nál az, hogy a szempillaspirál nem hagy termék maradékokat a spirál részen, ami gyakori sok más szempillaspirál esetében (a nyitás után!). Ilyen esetekben mindig meg kellett mosni a spirált. A Lashcode esetén nem kellett.

A szempillaspirál használata tiszta élvezetnek bizonyult. Lashcode pálca nagyon praktikus; nem hagy semmilyen foltot vagy csomót. A konzisztencia lehetővé teszi a megfelelő volumen és hosszúság kialakítását következő rétegek alkalmazása nélkül. A szempillaspirál nem ragasztja össze a szempillákat, hanem szépen elkülöníti őket egymástól. Végül megértettem azt is, hogy miért írják, hogy „a szempillaspirál minden egyes szálhoz elér”. Volt egy olyan benyomásom, hogy hirtelen több milliárd pillám lett. Szeretem a púderes, bársonyos és intenzív fekete formulát, valamint a pontos spirált, amely gyors és könnyű sminkelést biztosít.

Lashcode szempillaspirál – négy hét után

Miután egy hónapig használtam a szempillaspirált, erősebb szempillákat láttam, amelyek már nem hullottak a smink lemosása közben. A Lashcode-ot különböző időjárási körülmények között teszteltem – mindig nagyszerűen működött, annak ellenére, hogy nem vízálló. A Lashcode nem pattogzik le, nem csomósodik és nem folyik. Állaga nem változott sokat egy hónap alatt sem – ugyanúgy tudtam használni egy különbséggel: a szempilláim erősen tápláltak lettek, sokkal jobban néztek már ki.

Lashcode szempillaspirál – négy hónap után

Meglepődtem, hogy a szempillaspirál valóban kissé meghosszabbította a szempillámat. Mivel egészségesebbek, a Lashcode használata még jobban növeli a szépséges szempillák megjelenését. Még mindig lenyűgöz a spirál állaga – friss, így a következő néhány hétben is tovább használhatom. A Lashcode még mindig hosszú ideig tart, de a spirál kicsit kevesebbet vesz fel a termékből.

Jó szempillaspirál Lashcode

Az elsőtől az utolsó alkalmazásig a Lashcode szempillaspirál hibátlan és csak jót tett a szempilláimmal, szép megjelenéssel ajándékozta meg őket belülről (táplál és regenerál) és kívülről (tökéletes smink) egyaránt.

Őszintének kell lennem. Még soha nem voltam annyira szerelmes egy szempillaspirálba ez előtt, mint most. Ez a termék meglehetősen pozitív csalódás nekem, és azt hiszem, a Lashcode-ot a közeljövőben más szempillaspirálok sem fogják tudni űberelni. Mindenkinek ajánlom – olyan tinédzsereknek, akik nem képzettek a sminkelésben és érett nőknek is, akik erősen tápláló és szépítő összetevőkkel kívánják ellátni a szempilláikat.

Több információ a hivatalos honlapon – www.lashcode.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.