Keratin Hajmaszkok, amiket én javasolok. Csak a legjobb eredmény!

Ha azt akarod, hogy valami jól nézzen ki rajtad – legyen vékony az alakod, tiszta a bőröd vagy cuki a körmöd – akkor azt ki kell érdemelned. Ugyanez érvényes a hosszú és dús frizurára is. Ha azt szeretnéd, hogy a hajad gyönyörűen nézzen ki, akcióba kell lendülnöd és tenned azért, hogy elérd a kívánt végeredményt. Hogyan? Egyszerűen a megfelelő hajápolási termékeket és összetevőket kell kiválasztanod hozzá. Az egyik kulcsfontosságú hatóanyag, amely elősegíti az egészségesnek kinéző tincseket az a keratin. A hajunk eredetileg is ebből épül fel és ha segítesz neki bejuttatni a szervezetedbe, akkor azonnali javulást érhetsz el általa. A hajad gyönyörűnek fog látszani és erős is lesz. Éppen ezért a keratinos maszk az egyik legfontosabb szereplője a hajápolási rutinnak. Ma pedig be fogom mutatni neked azokat a hatásos keratinos hajápolási készítményeket, amelyeket én használtam.

A keratin hajra gyakorolt jótékony hatásai 

Mielőtt rátérek a termékek véleményezésére, röviden el kell magyaráznom, mi teszi olyan fontossá a keratint a haj étrendje szempontjából. Anélkül, hogy túlzottan belemennénk a részletekbe, gondolj úgy a keratinra, mint egy töltőanyagra ami képes a haj repedéseit és szakadásait betömíteni. A keratin újraépíti és regenerálja a sérült hajszerkezetet, illetve jelentősen megnöveli a külső aggresszorokkal szembeni ellenálló képességet. Arról sem szabad megfelejtkezni, hogy a keratin a haj külső és belső alkotóeleme is egyben. Vagyis ha meg szeretnéd tartani a hajadat erősnek és egészségesnek, akkor muszáj rendszeresen  keratinnal táplálni.

A legjobb keratinos hajmaszkok, amiket ajánlok

KERATINOS MASZK NO 1: Nanoil Keratin Hair Mask

Nanoil Keratin Hair Mask

Messze ez a legcsodálatosabb kerations hajmaszk, amit volt szerencsém kipróbálni. A legjobb, vagy legalábbis az én hajamnak a legjobb. A keratin koncentrációja lenyűgözően magas, ami így képes se perc alatt javítani a haj állapotán. Ezenkívül a panthenolnak köszönhetően jobban is fog kinézni és fényesebb is lesz. Minden alkalommal, amikor a Nanoil Keratin Hair Maskot használom a hajam simává és puhává válik. A leghihetetlenebb mégis az, hogy mennyire jó az ára. Az, hogy minden hajtípusra használható már csak hab a tortán! Mindegy, hogy a hajad száraz, sérült, normál, festett, esetleg zsíros, ez a keratinos maszk nem fog elvenni a hajad volumenéből. A 300 millilitres kiszerelése, a bájos illata és hihetetlen hatása teszi a Nanoil Keratin Hair Maskot a kedvenc hajápolási termékemmé. 

termék honlapja: www.nanoil.hu

KERATINOS MASZK NO 2: Global Keratin Lock Me

Itt van még egy elképesztő hajpakolás, amit szerintem, kifejezetten olyanok számára találtak ki, akik nem bánják, ha sok pénzt kell kiadni egy szépségápolási termékre. Ismerek néhány olyan lányt, akik azt vallják, hogy soha nem vennék meg a Global Keratin Lock Me és leginkább a csillagászati ára miatt. Nos, én egyszer beruháztam rá és be kell vallanom pontosan azt az eredményt kaptam, amit reméltem. A maszk csordultig van keratinnal, illetve jónéhány természetes növényi kivonattal és az egyedi JUVEXIN komplex-szel (vitaminos és peptidek keveréke) is összepárosították. Az én esetemben, a sérült és túlzottan igénybevett fürtjeimnél a Global keratin hajmaszk tökéletesen működött. Be tudok számolni arról, hogy a hajam sokkal hidratáltabb, regeneráltabb, simább és szebb is lett. Persze mindezekért mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. 

KERATINOS MASZK NO 3: Rene Furterer Absolute Keratine

Amennyiben nagy rajongója vagy a PEH típusú hajkezeléseknek, akkor talán éredekes lehet számodra ez a termék, ugyanis ez egy lágyító maszk. Tehát, amellett, hogy a Rene Furterer Absolute Keratine-ban a természetes keratin mellett lenmagolajjal is dúsítva van. Segít ismét feltölteni a hajat nedvességgel. Általában véve pedig elmondható, hogy tápanyagokat visz be a sérült hajba és vissza is fordítja ezeket a káros folyamatokat. Különösen igaz ez a kémiai kezeléseken átesett, például festett vagy szőkített haj esetén. A barátommal azon a véleményen vagyunk, hogy a maszk az olyan sérülésre hajlamos haj számára ideális, amely fakó, száraz és töredező. Még a vékonyszálú haj esetén is működőképes. Én nagy előnyként értékelem, hogy nincs benne szulfát, parabén vagy szilikon. Sajnálatos módon ez is egy viszonylag költséges termék. 

KERATINOS MASZK NO 4: Wella Professionals Sp Luxe Oil

Van ember, aki esetleg nem ismeri a Wella Professionals termékcsaládját? Biztos vagyok benne, hogy mindenki használta legalább egyszer a Wella Professionals valamelyik termékét. Én személy szerint imádom a Wella SP Luxe Oil keratin hajmaszkját. Ebben a termékben a keratint olyan hatékony, hajbarát összetevőkkel párosították, mint az argánolaj, a jojoba olaj és a mandula olaj. Éppen ezért nem okoz számára gondot a száraz, sérült és gyenge haj fejlesztése. Más hajtípusok, különösen a vékonyszálú és tartását vesztett hajat tovább terhelheti az olajos textúra – ezt soha ne téveszd szem elől. Rendszeres használat mellett az Sp Luxe Oil megelőzi a fürtök károsodását és a nedvesség elvesztését. Ha teljesen őszinte szeretnék lenni veled, én csak a téli időszakban használom, de talán nálad a melegebb hónapokban is jó szolgálatot fog tenni – ezt neked kell kitapasztalnod. A mérete ideális és az ára sem rossz, mindent összevetve szerintem a Wella Professionals Sp Luxe Oil megér egy próbát. 

A fent említett négy keratinos maszkot az én hajamon remekül működött, így elég biztos vagyok abban, hogy neked sem fog csalódást okozni. Használtad már valamelyiket korábban? Létezik olyan keratin maszk, amit hozzáadnál a felsoroláshoz? Oszd meg vele ezeket a kommentszekcióban. Köszönöm neked!

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.