Hogyan gondoskodom a szem körülötti bõrrõl? Nõi kezelések és kozmetikumok minden korosztályra

Sziasztok lányok!

A különbözõ korosztályú nõi bõrt különféle ápolási módokat igényel. A fiatal lányok (mint mi) teljesen más kozmetikumokat használunk, mint az anyukáink vagy nagymamáink. Ha szeretnéd megtudni, hogyan kell gondoskodni a szem bõrfelületérõl, olvasd el a bejegyzésemet.

20+ BÕR

A bõr lassan öregedik. Elvékonyodik, kiszárad és érzékennyé válik. A nap, hosszú éjszakázások, stimulálók és a laptop vagy telefon folyamatos bámulásával sérül. Ennek eredményeként megfigyeljük a sötét karikákat, duzzanatokat és ráncokat. Tudom, mirõl beszélek, lányok….. Szerencsére van egy egyszerû megoldás, ami ezek ellen harcol. Itt a legfontosabb a rendszeres hidratálás és masszázs. Lényegében minden este követni kell az utasításokat és rövid idõn belül megfigyeljük, hogy a szem kötülötti bõr feszesebb, ragyogó és szép. Én már teszteltem ezt a módszert és csak ajánlani tudom!

30+ BÕR

A 30 életév betöltése után a bõr fokozatosan ráncosodik. Könnyû észrevenni a szarkalábakat, a finom vonalakat és a homlokráncokat. Amikor mosolyogsz, a ráncok még nyilvánvalóbbá válnak. Hogyan lehet õket kisimítani? Sajnos ez nem lehetséges, de a jó hír az, hogy csökkenteni lehet õket. Anyukám retinolt használt, ami sokat segített. Néha tejszínnel és hialuronsavval is kombinálta. Sõt, anyukám havonta kétszer szépségszalonba látogat. Azt állítja, hogy a legjobb bõr feszesítõ kezelés az ultrahang vagy a nagynyomású oxigénes eljárás.

40+ BÕR

A 40 év feletti nõk bõre nagyon vékony és hajlamos a sérülésekre. Egyre több ránc látszódik, az arcon pedig a legkifejezõbbek. Mit lehet tenni? Edzed a szem izmokat: perceken keresztül nyisd ki és csukd be a szemed. Éjjel és nappal kollagén, alga és koenzim Q10 tartalmú krémeket használj. Szépségszalonban hialuronsav vagy Botox injekciós kezeléseken vehetsz részt. Szerintem ez jó módja a szem körülötti bõr ápolására, amit anyukádnak és nagymamádnak is ajánlhatsz.

50+ BÕR

Ismét, az 50-es években lévõ nõk bõre nagyon vékony. A szem feletti bõr ellazul és leesik elrejtve a szemhéjat. Eredmény? Az arc fáradtnak tûnik és ezernyi kérdéssel bombáznak, mint Nem aludtál eleget az éjszaka?’ Szerencsére ez is kezelhetõ. Peptideket tartalmazó hûsített krémet masszírozz a szemed köré.

Milyen módszereket használsz te a szemek körülötti bõr tökéletlenségekre?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.