Erõs & Szép Szempillák? Ismerem a Könnyû Utat!

Helló! 

A hosszú és sûrû szempillák a nõiesség szimbóluma. Mit teszel, hogy megóvd a megjelenésüket és a csábító tekinteted? Hosszabbító szempillaspirálok, szempilla göndörítõk vagy ricinusolaj? Hidd el, sokkal jobb megoldások vannak arra, hogy élvezd az erõs és szép szempillák kinézetét. Melyek azok? Olvasd el az írást!

Ne’Dörzsöld a Szemed

Ha mégis megteszed, ezzel gyengíted a szempillákat és irritálod a szemhéj érzékeny bõrét. Ráadásul a rendszeres és erõs dörzsöléssel ráncok alakulhatnak ki a szemek körül. Mi történik a szempillákkal? Gyengék lesznek, érdesek és elvékonyodnak. Szeretnél egy tanácsot? Ha valami a szemedbe kerül, óvatosan húzd fel a szemhéjad és próbáld meg finoman kivenni a szennyezõdést. Ne ’dörzsöld a szemed, mert ez csak fájdalmassá teheti. ’Legördült egy könnycsepp? Zsebkendõvel töröld meg és fel a fejjel! Hasonló lépéseket követhetsz a smink lemosásában is. Márts egy vattapamacsot micellás vízbe és gyengéden nyomd a szemhéjaidra. Várj, míg a smink felolvad. A bõröd és a szempilláid is tiszták lesznek!

Ne’Aludj Sminkel

Ha továbbra is ezt teszed, nem ’is tudod elképzelni, mennyi kárt teszel a szempilláidnak és a szembõrödnek. A – napközben lerakódott – smink, faggyú és izzadság pattanásokat, irritációt és mitesszerek megjelenését okozhat. Ami még rosszabb, hogy a szempillaspiráltól a szempillák összeragadnak, könnyes szemeket okoz és gyulladást is eredményezhet. Ezért’minden alvás elõtt foglalkozz a smink lemosásával.

Mondj Nemet a Vízálló Szempillaspirálra ?

A vízálló szempillaspirálok kötelezõ elem az esküvõkön, vakációkon és téli síeléseken. Ilyen eseményeken, szabadon használd. Sajnos, a vízálló szempillaspirál minden napi használata rossz a szempilláknak. Miért? Csak gondolj’bele, milyen nehéz utána lemosni. A szempillák dörzsölése és a kétfázisú lemosók nagy hatással vannak a szempillák kiszáradására, törékenységére és elvékonyodására.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.