Élet trükk: tökéletesen fedõ szem kontúr

Vajon a mindennapi sminkelés nehézkes? Hosszú ideje harcolok a kozmetikumokkal, hogy olyan legyen a végeredmény, amilyennek szeretném. Ma másképp közelítem meg a témát. Ismerd meg a tökéletesen fedõ korrektor módszerét!

In A sminkben számít, hogy mennyire vagy okos. Nincsen hatástalan kozmetikum! Csak olyan kozmetikum létezik, amit nem tudunk, hogyan kell használni vagy még nem találtuk meg a megfelelõt. A kezeinkben lehet, hogy nem mûködik és sikertelen, míg mások kezében tökéletes. Ez kondicionáló és smink kozmetikumokat tartalmaz, de ma a korrektorokra összpontosítok.

Tökéletes korrektor. Vajon létezik?

A tökéletes kozmetikum iránti vadászat megindulhat. Amikor a tökéletes szem korrektort keressük, gyakran a lehetetlent várjuk el. Általában jó fedéstakarunk. Legalább olyan jót, hogy a szem alatti karikákat elfedje. Továbbá a tökéletes korrektornak világosnakkell lennie, elvegyülni az arcszínnel, és második bõrrétegrekell hasonlítania. Csak egy dolog, vajon valós? Lehet, de én még nem találtam meg. Szerintem minden nõ számára más termék lesz jó. Nehéz olyan korrektot találni, ami minden igényt kielégít. És most mi lesz?

Elmondom a titkot: a szem körülötti bõr nem függ a korrektortól!

Ezt akkor tanultam meg, amikor elolvastam Adele sminkesének, Michael Ashton interjúját. Érdemes odafigyelni, hogy mit mond, mert tudja, mit csinál (ahogyan Adele is). Az énekesnõnek sosem volt sminkes bakija. Amikor megnézed a fényképeit, egyet sem találsz, ahol sötét karikái lennének. Azt mondanád, hogy ez a drága kozmetikumoknak köszönhetõ és a sminkes nagyszerû képességével? Én teszteltem és biztosíthatlak arról, hogy en nem titok. Mi az?

“Élet trükk” — tökéletesen fedõ korrektor

A sötét karikák elfedése elõtt használj hidratáló krémet. Egy kis mennyiségû krém selymes réteget nyújt, amelyen a korrektor egyenletesen szétkenhetõ. Jó, ha a krém prímerként viselkedik, nem feltétlenül szükséges.

Egyszerû, ugye?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.