Az én szem alatti ápolási kedvencem The Ordinary-tól

Úgy néz ki, hogy a szem szérumokat a helyi gyógyszertárban is be lehet szerezni. Koffeint és zöld tea kivonatot tartalmaz. Valamint jobb hatást fejt ki, ha hideg. Nõk világszerte kedvelik. Hadd mutassam be a: THE ORDINARY CAFFEINE SOLUTION-t ♥

Örömmel állíthatom, hogy a The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG az lemúlt hónapok kedvence. Szinte biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezõ hónapokban is ez lesz, mert sosem hagyom abba. A szem sézrumok sokaságából, miért épp ez? Olvasd el lent.

Elsõ benyomás

Itt azt kell mondanom, hogy a The Ordinary Caffeine Solution-nak nincs jó elsõ benyomása. Csoda, hogy ez a pipettás gyógyszeres palack nem riasztott el. Szeretem a szép megjelenésû kozmetikumokat és, amelyek luxusos hatást keltenek. Mégis képes leszek rátérni a fehér címkéjû sötét palackra, mert a kozmetikum hatása lenyûgözõ!

Hogyan kell használni a The Ordinary szérumot?

Szem szérumként használd, azaz vidd fel a szem körülötti részre. Legjobb, ha reggel és este csinálod, amikor intenzív hatása van, és látható javítást biztosít. Gyengéd masszázst ajánlok a szem körülötti felületen, mert így a bõr relaxál.

Tükk. A hûtõben tartott Caffeine Solution azonnal megszünteti a fáradtságot.

Milyen a The Ordinary Caffeine Solution hatása?

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG:

  • korlátozza a sötét karikák és táskás szemek hatását;
  • megszünteti a stressz és a fáradtság tüneteit,
  • hidratálja, táplálja és rugalmassá teszi a bõrt.

A koffeint és zöld teát tartalmazó szem szérum hatása az alkohol, szilikon, parabén és állati összetevõk nélküli kompozíciónak köszönhetõ. Azonban van benne néhány növényi kivonat, mint pl. közönséges édesgyökerû páfrány, egzotikus gomba, szója és tõzegmoha. Mindez stimuláló hatású hialuronsavval, karbamiddal és koffeinnel kiegészül (külsõ használatban is). Érdekesnek tûnik, ugye?

Véleményem:

A The Ordinary Caffeine Solution használat után azonnal felszívódik és feszesíti a bõrt. A hûtött szérum csillapítja a szem körülötti bõrt és eltünteti a táskákat. Használat után a bõr nagyon puha és tele van csillogással. A The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG is tökéletesen helyettesíti a szem alatti krémet azoknak, akiknek sötét karikái vannak és kisebb ráncai. Nem irritálja a bõrt, így még az érzékeny bõrön is használható (mint az enyém!) Véleményem szerint ez a koffein szérum kizárólagosan megelõzi a ráncosodást és csökkenti az öregedés elleni jeleket. Én melegen ajánlom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.