A legjobb szem korrektor. Hogyan válasszuk a legjobbat?

A szem alatti sötét karikák hatékony fegyvere a jól kiválasztott korrektor.

Fáradt szemek? Sötét karikák a szem alatt? Nemkívánatos pigmentek? Az alapozó egyedül nem tudja ezeket kezelni, ezért kell egy korrektor. Hogyan válasszuk ki? Melyik a legjobb? Remélem, hogy a tippjeim segítenek kiválasztani a legalkalmasabbat különösebb nehézség nélkül.

A legjobb szem korrektor…?

Gyakran felmerül a kérdés, hogy a korrektor esetében mi az igazán fontos. Feltehetően mindegyik ugyanolyan jól működik, és várhatóan álcázza a sötét karikákat a szem alatt. Mégis, a könnyed formula nagyon fontos, mert a szem körülötti bőr rendkívül vékony és érzékeny. A második fontos dolog a megfelelő árnyalat, amelynek világosabbnak kell lennie, mint az alapozó ahhoz, hogy a smink természetes legyen. Ezt a két szabályt érdemes követni, amikor keressük a megfelelő kozmetikumot.

A rosszul választott korrektor a kívántnál ellentétes hatást okoz. Kiszáríthatja a szem körülötti részt, felhalmozódik és még sok más. Mindezek ráncokat okoznak és a fáradtság jelei is sokkal láthatóbbak. Lent találhatóak a termékek, amelyek nem fognak ilyet okozni.

A LEGJOBB SZEM KORREKTOROK

1. Maybelline, Dream Lumi Touch – könnyed formulája van, és természetes kiemelést biztosít a bőrnek; nincs maszk hatás és jó árban kapható.

2. Astor, Skin Match Twist Concealer Pen – még olcsóbb, kiemelő korrektor a szem körüli részre, ami alkalmazkodik az arcbőrhöz; természetesen kiemeli a bőrt.

3. Bourjois, Healthy Mix Correcting Concealer – szintén jó árban kapható; frissíti a megjelenést, tökéletesen fed és hosszantartó, mert az alkalmazás után enyhén megszilárdul.

4. L’Oreal, Lumi Magique Touch Of Light – még egy kiemelő korrektor ceruza formában, könnyed, gél-krém állaggal; még a nagyon sötét karikákat is elrejti, miközben magasabb pigmentált.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.