Szempilla lifting és laminálás otthon - Rangsor

Szempillák emelése és laminálása. Modern ápolás DIY szempilla emelő készletekkel (rangsorolás)

Sziasztok!

Ma szeretnék megosztani valamit, ami teljesen megváltoztatta az életemet (vagy legalábbis a szempilláimat) – szempilla emelés és laminálás otthon! Ha még nem hallottál ezekről a módszerekről, akkor tovább kell olvasnod, mert tényleg érdemes megismerned! Kiderült, hogy számos szépségápolási márka kínál szempilla-felvaró és -lamináló készleteket. De melyek azok, amelyek valóban működnek? Úgy döntöttem, hogy összeállítok egy listát a top márkák legjobban ajánlott készleteiből. Na, és hogy néz ki az én rangsorom?

Mi is pontosan az a szempilla felvarrás és -laminálás?

Rendben, kezdjük az alapokkal. A szempilla emelés egy olyan technika, amely a természetes szempilláidat már a tövektől kezdve gyönyörűen göndörré varázsolja. Képzeld el, hogy reggel tökéletesen göndör szempillákkal ébredsz, anélkül, hogy szempillagöndörítőt vagy szempillaspirált használnál. Álomszerűen hangzik, igaz? A szempilla-felvarrás pontosan ezt tudja elérni!

Másrészt a szempilla laminálás gyakran kéz a kézben jár a szempilla emeléssel. Ennek lényege, hogy a szempillákat egy speciális, tápláló keratinbevonattal vonják be, így erősebbek, fényesebbek és vastagabbnak tűnnek.

A legjobb otthoni szempilla felvaró készletek – rangsorolás

Most, hogy megértettük a koncepciót, itt az ideje, hogy megvizsgáljuk az otthon is használható szempilla felvarró és -lamináló készleteket. Kapaszkodjatok erősen, mert a dolgok mindjárt érdekessé válnak!

1. Nanolash szempilla emelő és lamináló készlet

Azzal kezdem, hogy ez a készlet szó szerint megváltoztatta a szempilla lamináláshoz való hozzáállásomat! Komolyan, mióta használom, a szempilláim gyönyörűek! A Nanolash egy meglehetősen megfizethető termék, amelyet a legtöbb drogériában és online áruházban megtalálsz, de olyan eredményt ad, mint egy profi szépségszalon.

nanolash lash lift kit

Mit tartalmaz a Nanolash Lash Lift Kit?

Alapvetően mindent tartalmaz, ami fontos ahhoz, hogy otthon is elvégezhessük a szempilla felvarrást és -laminálást:

  • Lamináló oldatok: Lift – 1. lépés, Fix – 2. lépés és Keratin Booster – 3. lépés;
  • 3 pár szilikonpálca 3 különböző méretben;
  • Lash Lift ragasztó (5 ml);
  • További kiegészítők a lamináláshoz.

A doboz 10 tasakot tartalmaz minden termékből, tasakonként 0,5 ml mennyiséggel. Egy ilyen átfogó készlettel a termék akár 10 alkalmazáshoz is elegendő! A gyönyörűen göndörített szempillák hatása akár két hónapig is tart, így ez a készlet olyan befektetés, amely minden pénzt megér.

Ez a készlet kezdőknek és profiknak egyaránt kiváló. Egyszerű használati útmutatót, jól láthatóan felcímkézett flakonokat és tasakokat tartalmaz a lépésről-lépésre történő használathoz, és újrafelhasználható, így rendszeresen ápolhatod szempilláidat otthon is. Használata is egyszerű, ami engem határozottan megnyert. Nem szeretek túl sok időt tölteni minden egyes következő lépés kitalálásával.

Azt viszont szeretem, ha valami praktikus és nagyszerű eredményeket hoz. A Nanolash készlet pontosan ezt teszi – szempillákkal varázsol. A szempillák érezhetően dúsabbak, a szempillák pedig tápláltak lesznek. Ennek a készletnek köszönhetően rengeteg plusz időt nyertem reggelente a lustálkodásra a sminkelés helyett, miközben továbbra is remekül nézek ki és érzem magam.

2. Elleebana Lash Lift – kezdő szempilla felvarró készlet

Az Elleebana egy olyan márka, amiről a kozmetikusomtól hallottam. Állítólag az otthoni szempillaspirálozásban a sláger, bár profik is használják, így természetesen ki kellett próbálnom!

Mit tartalmaz az Elleebana Lash Lift készlet?

  • 15 pár tasak aktivátor és semlegesítő.
  • Ragasztó ecsetes applikátorral
  • Szilikon rudak
  • Egy fém szempilla emelő applikátor
  • Egy kefe
  • Hab eltávolító

Ez a készlet 15-60 szempilla felvarráshoz elegendő, ami lenyűgöző. Mivel azonban tasakokban érkezik, gyakorlatilag egy menetben kell elhasználni mindegyiket, mivel a termékeket nem lehet újra lezárni. Mi nyűgözött le? A keratinnal és kollagénnel dúsított formula. A kezelés után a szempilláim nemcsak göndörödtek, hanem egészségesebbnek is tűntek!

Ez egy drága készlet, de ha szeretsz olyan termékeket használni, amelyekben a szakemberek megbíznak, akkor érdemes kipróbálni.

A hatás elég sokáig, kb. 7 hétig tartott. További bónusz a gyors felhelyezési idő – kb. 20 perc, így egy fontos esemény előtt is könnyedén elvégezheted.

Ne feledd azonban, hogy ezt a készletet gyakran használják szakemberek. Bár otthon is használható, az alkalmazás és még a termék eloszlása is kissé trükkös lehet. Ezért használat előtt alaposan olvasd el az útmutatót.

3. Zola Protein Reconstruction System – szemöldök- és szempilla felvarró készlet

Engem azért nyűgözött le ez a készlet, mert nem voltak nagy elvárásaim vele szemben. De kiderült, hogy remek választás azoknak, akik még csak most kezdik a szempilla felvarrást.

Mit tartalmaz a készlet?

  • 10 ml emulzió
  • 10 ml semlegesítő
  • 10 ml fehérje kondicionáló

Ebből a készletből hiányoznak a precíz applikátorok, pálcikák és kefék, ami hátrány, különösen az árát tekintve – ez az egyik legdrágább szempilla- és szemöldök emelő készlet.

Mindazonáltal a termékek elég szép szempillagöndörítő hatást biztosítanak. Nagyon finom és természetes, így tökéletes, ha még csak most kezded az utadat a szempilla emeléssel és -laminálással.

Van némi fenntartásom a készlet tartósságával kapcsolatban. A hatás nem tartott sokáig, kb. 4 hétig. De figyelembe véve a könnyű és gyors felvitelt, az eredmény véleményem szerint kielégítő.

4. RefectoCil Eyelash Lift

A RefectoCil az egyik legnépszerűbb márka, amely a szempilla felvarrással és -laminálással kapcsolatos. Elsősorban azért érdemel figyelmet, mert könnyen elérhető mind online, mind az üzletekben.

Mit tartalmaz a készlet?

  • 3 pár szilikon pálca S, M és L méretben
  • 2 tubus emelőoldat
  • 2 tubus semlegesítő
  • Egy üveg ragasztó
  • Szempilla emelő eszköz
  • 2 mini kozmetikai tálka
  • 2 kefe

A formula B5-provitamint tartalmaz, így a szempillák nemcsak göndörödnek, hanem tápláltak is. A lamináló hatás akár 6 hétig is tart, bár nagyon finom, és nem erősíti a szempillákat olyan drámaian, mint az előző készletek.

Sajnos enyhe égető érzést éreztem felvitel közben, ami nem volt kellemes, így érzékeny szeműeknek talán túl erős lehet.

5. Thuya Lash Lift Kit

A természetes összetevők rajongóinak – a spanyol Thuya márka készlete. Az interneten pozitív véleményekre bukkantam, és ezek igaznak bizonyultak.

Mit tartalmaz a készlet?

  • Tartós gél
  • Semlegesítő
  • Szilikon rudak M méretben
  • Fa pálcika

A gyártó emellett a szempillák táplálására keratinos festék és argánkrém beszerzését ajánlja. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és azt kell mondanom, hogy a készlet használata után a szempilláim nem csak göndörödtek, de érezhetően dúsabbak is lettek!

Sajnos a hatás nem tartott olyan sokáig, mint reméltem. Körülbelül 5 hét elteltével szinte teljesen eltűnt. Bár a kezdeti eredmény nagyszerű volt, idővel elhalványult. Tekintettel arra, hogy ez egy prémium szett, azt vártam, hogy tovább tart és tartalmazza a kondicionálót, nem pedig azt, hogy külön kelljen megvásárolni.

Összefoglalva, az otthoni szempilla emelés és -laminálás egy nagyszerű lehetőség mindannyiunk számára! Számomra a Nanolash a legjobb termék, és tervezem, hogy továbbra is ezt fogom használni a szempilláimra.

De nem számít, melyik készletet választod, garantálom, hogy el leszel ragadtatva az eredménytől. Csak ne feledd, hogy gondosan kövesd az utasításokat, és ne vidd túlzásba a szempilla emelések gyakoriságát, és mindig ápold a szempilláidat naponta, lehetőleg keratint és növényi olajokat tartalmazó kondicionálóval vagy szérummal.

Próbáltad már az otthoni szempilla felvarrást? Osszátok meg tapasztalataitokat a hozzászólásokban!

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.