nanoil hair styling spray

Primert keresel a hajadra? Én a Nanoil Hair Styling Spray-jét teszteltem

Köszöntelek ismét, kedves kozmetikumokért rajongó Barátom! ma valami olyanról fogok beszámolni, amelyet nem régében fedeztem fel és teljesen megreformálta a reggeli készülődésemet. Ez pedig nem más, mint a Nanoil Hair Styling Spray. Hadd mutassam be neked a kedvenc formázómat. 

Egy többfunkciós spray, amelyet már régóta keresek 

Én személy szerint nagyon kedvelem beilleszteni az egyszerű megoldásokat a szépségápolási rutinomba. Néha azonban egyszerűen nem vagyok képes lecsökkenteni a mindennapos használatban lévő kozmetikumok számát. Például, a hajam egészségének megőrzése érdekében hajmaszkot és növényi olajokat egyaránt bevetek. Ezek segítenek a külső agresszorokkal szembeni védelem garantálásában is. Miután elkészítettem a frizurámat, egy további termékkel igyekszem rögzíteni azt. Ezidáig minden lépéshez különböző készítményeket használtam.

És boldog voltam a végeredménnyel? Nos, nem minden esetben. Néha a hajviseletem lapos és élettelen lett, máskor már egy-két óra elteltével teljesen zsírossá vált a felszíne.  Általánosságban a hajspray-ket okoltam a száraz és fényét vesztett tincseimért. Ez pedig elindította bennem a késztetést, hogy kielégítőbb megoldást keressek. Miután számos gyorstesztet lefutattam, végre megtaláltam azt a terméket, amely minden igényemet kielégítette.

spray a haj könnyebb kezelhetőségéé nanoil

Nanoil Hair Styling Spray: Több, mint amire számítottam 

Ezt a primert a Nanoil márka fejlesztette ki és a nanoil.hu oladaláról lehet beszerezni.  A Nanoil Hair Styling Spray-t úgy alkották meg, hogy még a legrendetlenebb szénaboglyát is beszabályozza, teszi mindezt egy egyáltalán nem hétköznapi módon. AheIyett, hogy a Nanoil fakóvá és merevvé tenné a hajat, elősegíti a puhaságot és a simaságot. Ráadásul a megalkotott frizura hosszú időn keresztül a helyén marad. Én azért szeretem, mert természetes végeredményt kölcsönöz, amely se nem merev, se nem kőkemény.

El tudod képzelni mennyire meg voltam lepődve, amikor ráeszméltem, hogy a Nanoil Hair Styling Spray még egy kicsit sem laposítja el a hajat? Én sokáig úgy gondoltam, hogy a tápanyagok miatt ez a hatás elkerülhetetlen lesz. Ez azt jelenti, hogy a termék még akkor is használható, ha a hajkoronád vékony szálú és kevés. Valójában és úgy hiszem, hogy a Nanoil Hair Styling Spray bármilyen hajtípushoz illeszkedik.

Még a használata sem jelent gondot. Teszteltem a Nanoil Hair Styling Spray-t törölközőszáraz, illetve teljesen száraz hajon is, viszont a két módszer végeredményében azonban különbséget nem igazán tudtam felfedezni. Mindkét esetben a spray kielégítő eredményt hozott. Az én hajhosszúságomnál, 3-4 fújás elegendőnek bizonyult. Bár soha nem tettem többet 4 nyomásnál, nem gondolnám, hogy ennél nagyobb mennyiség gondot okozna.

hair styling spray nanoil

Táplált és tökéletesen kinéző haj 

A Nanoil Hair Styling Spray összetétele 2 feladatot lát el: megköti a vizet és tápanyagokat a hajban. Az egyik említést érdemlő összetevő a panthenol, amely a fő hidratáló. Ugyanez felelős a simaságért és a töredezés meggátlásáért. Szerintem a frizura rendbentartásában és a gubancos frizura megelőzésében is nagy segítségedre lehet. A másik nemes összetevő a ricinusolaj, amely erősebbé és rugalmasabbá teszi a hajat, ezzel pedig a formázását is leegyszerűsíti. 

Hadd mondjam még el azt is, hogy a Nanoil Hair Styling Spray-nek hála a hajam sokkal ellenállóbbá vált olyan külső agresszorokkal szemben, mint a szél, az alacsony hőmérséklet vagy a napsütés. Ez különösen azok számára fontos szempont, akik szeretik a szabadban, aktívan eltölteni az idejüket.

Kíváncsi vagyok, vajon hallottál-e, esetleg használtad-e már a Nanoil Hair Styling Spray-t korábban a hajadon. Mit gondolsz erről a termékről?

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.