nanoil hair volume enhancer

Nanoil Hair Volume Enhancer a könnyű, telt kinézetű hajért

Tudom, hogy időnként nehéz lehet a hajat kezelni és ápolni, különösen a téli időszakban, amikor gyakran sapkát hordunk. A haj lapos lesz és elveszíti a volumenét. De van egy megoldás, a frizurád a sapka levétele után is meseszép lehet és lesz! A következőkben véleményezni fogom a Nanoil Hair Volume Enhancer-t.

Nanoil Hair Volume Enhancer

Anyukám ajánlotta nekem ezt a terméket! Ő már régóta használta a Nanoil retinolos szérumát. Legutóbb, amikor feltöltötte a készleteit, nekem is vásárolt néhány terméket. <3

Így volt lehetőségem kiprbálni egy C-vitaminos arcszérumot, egy keratinos hajmaszkot és a mai bejegyzésben szereplő volumennövelő spray-t.

Egy szuper könnyű spray, amely fantasztikus alapozóként működik – bárki, akinek vastag vagy vékony, lapos és volumenhiányos a haja, biztosan imádni fogja. A Nanoil Hair Volume Enhancer megemeli a hajtöveket és könnyedséget kölcsönöz, a haj pedig pihe-puha és mesés lesz. Még akkor is, ha kalapot vagy sapkát viselsz! A termék hatása több napig is tart.

hair volume enhancer nanoil

Milyen tápanyagokat tartalmaz a Nanoil Hair Volume Enhancer?

Jó hír mindazoknak, akik nagy hívei a multifunkcionális kozmetikumoknak. Ez a spray nem csak egy zseniális hajformázó alapozó, amely volument teremt – a formulában lévő 5 tápanyag miatt csodálatos kondicionáló is. Ezek azonban nem véletlenszerű összetevők.

  • Keratin – fehérje, amely ösztönzi a haj revitalizációját. A keratin tulajdonságainak köszönhetően a sérült haj fokozatosan javul és sima lesz. Könnyebben fésülhetővé, csomó mentessé válik, selymessé és puhává teszi a hajat. Más szóval, a keratin a haj megerősítésére és a volumen létrehozására elengedhetetlen.
  • Panthenol – megtartja a nedvességet a hajban, hidratálja és fényessé teszi azt, lágyítja és kisimítja a hajat, ugyanakkor volument biztosít.
  • Búzafehérjék – elengedhetetlenek a haj egészségének megőrzéséhez és a hajszerkezet károsodásának megelőzéséhez; javítják a hajat és annak megjelenését. A búzafehérjék biztosítják a fényt, valamint a haj egészséges és sima textúráját. Ráadásul meggátolják a haj töredezését is.
  • B3-vitamin – serkenti a kollagén szintézisét, mélyen hidratál és elősegíti az egészséges hajnövekedést, gyulladáscsökkentő és öregedésgátló hatású.
  • E-vitamin – más néven a fiatalság vitaminja, antioxidáns, amely szépíti és táplálja a hajat, valamint feléleszti a hajszínt és megakadályozza a fakulást.

https://nanoil.hu/spray-a-dusabb-hajert nanoil

Hogyan kell használni a Nanoil Hair Volume Enhancer-t?

Ezt a terméket a hajra fújjuk a hajformázás előtt. Ajánlott nedves hajra felvinni, de én akkor is csodálatos hatást értem el, amikor száraz hajra használtam. Nem kell minden nap hajat mosnod, hogy teltnek tűnő frizurát varázsolj! A Nanoil Hair Volume Enhancer súlytalan, nem zsíros vagy krémes, így nem terheli le a hajat. Megvéd a negatív külső hatásoktól. Ráadásul nekem nagyon sokáig kitartott.

Te használtad már ezt a spray-t vagy a Nanoil más termékeit? Ha nem, akkor látogass el a Nanoil hivatalos oldalára, www.nanoil.hu – az ajánlatban csak csúcsminőségű szépségápolási termékek szerepelnek.

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.