a ricinusolaj használata

Mi a dús szemöldököm és a hosszú pilláimnak a titka? A válasz: a sorsfordító ricinusolaj a Nanoiltól

Helló, Srácok!

Hát nem mindannyian arról álmodozunk, hogy olyan hosszú, ívelt szempilláink legyenek, mint Kim Kardashiannek? Így valószínűleg hozzám hasonlóan, te is szó szerint már mindent kipróbáltál, a drogériás kondícionálóktól, egészen a házipraktikákig, de igazán semmi sem működött … Most viszont sikerült megütnöm a főnyereményt, és végre rájöttem, hogyan lehetnek a divatmagazinokban látott szemöldököre és szempillákra hajazó nekem is! Folytasd az olvasást és fényderül a titkomra.

Nanoil Castor Oil –  az én legkedveltebb kozmetikai olajom

Az én titkos csodaszerem … a Nanoil Castor Oil! Csekkold az általam eddig valaha próbált legjobb kozmetikai olajat.

A Nanoil egy kozmetikai márka, amelyről világszerte nők ezrei mondták már el a véleményüket. Ez azért fontos, mert kifejezetten számukra készülő ez a természetes szépségápolási termék. Én akkor botlottam bele, amikor a legjobb hajápoló olaj után vadásztam. Így jutottam el végül a Nanoil Castor Oilhoz. Mostanra a hosszú és egészséges hajam mellé, dús és bájos szemöldököket és szempillákat is kaptam! Hogyan lehetséges mindez? A Nanoil ricinusolaja nem csak a hajat és a fejbőrt erősíti meg, de a furdőszobában fellelhető olyan termékeket is, mint a testápoló, az arckrém, a hajvégápoló szérum, a körömerősítő olaj, stb. mind helyettesíteni tudja. A gyártók folyamatosan hangsúlyozzák a tényt, hogy “ez a leghatásosabb haj és bőrápoló”.

Ami ennél is fontosabb, hogy a Nanoil Castor Oil 100%-ban természetes, hidegen sajtolt és finomítatlan vagy, hogy a feldolgozása során nem veszítette el a benne található értékes vitaminjait és ásványianyagait. Sokoldalúsága miatt lesz az egyik kedvenced: ez az egyetlen olaj számos más termék helyét lesz képes egy csapásra átvenni, ezzel téve rendet a fürdőszobádban.

A Nanoil organikus olaja gazdag a bőr és haj számára nélkülözhetetlen zsírsavakban, vitaminokban és fehérjékben. Érdekes tény, hogy ennek az anyagnak a szerkezete nagyon sokban hasonlít a bőr által termelt faggyúhoz – ennek a kivételes tulajdonságának hála, könnyedén beszivárog az epidermiszbe, hogy belülről fejthesse ki a hatását. Sőt mi több, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkezik. Valódi kincsnek számít a kozmetikumok között!

nanoil a ricinusolaj használata

Módszer a ritkás szemöldökökhöz. Hogyan öntöttem beléjük ismét életet? 

Amióta csak az eszemet tudom a szempilláim rövidek, ritkák és egyenesek voltak. Majd egyszercsak úgy határoztam, hogy csábos pillákra vágyom, amihez elkezdtem házipraktikák és táplálékkiegészítők után kutatni. Nálam egyik sem vált be. Végre valahára, a Nanoil Castor Oilnak hála, rövid idő alatt, illetve kevés pénzügyi ráfordítással vált a pillám pontosan olyanná, amilyet elképzeltem.  

Én kétféleképpen használom:

  1. Én egy tiszta kefét (régi szempillaspirál/szérum/szemöldök formázó ecsete) használok a termék alsó és felső szempillákon történő egyenletes eloszlatásához. Általában lefekvés előtt vagy azokon a napokon használom, amikor nem tervezem elhagyni az otthonomat. A ricinusolaj természetesen sötétíti a hajszálakat – nem csak hosszítva és dúsítva a pillákat, de javítva azok árnyalatát is.
  2. Tusecset segítségével az olajat a felső szempillasor tövébe juttatom el. Ennek köszönhetően az olaj erősíti a szempilláktövét, dúsítja azokat, valamint leszámol a nagymértékű hullásukkal is.

A dús és vaskos szemöldök titka. A vékony vonalaknak leáldozott!

Mivel a szempilláimon már bizonyított, így úgy határoztam, hogy a szemöldökeimen is teszek egy próbát. A végeredmény pedig egyszerűen sokkolt! Mindössze 30 nap elteltével a szemöldököm sötétebb, dúsabb és sokkal kezelhetőbb lett. Ráadásul a Nanoil Castor Oil hidratáló tulajdonságaink hála sokkal fényesebbek is – régebben ehhez szemöldökgélre volt szükségem. Végre valóra vált az álmon és bozontos a szemöldököm. A Nanoilnak köszönhetően végre rendbe tudtam tenni a laminálás és festés okozta károkat.

Hogyan használom a szemöldökeimen 

  1. Akárcsak a szempillák ápolásánál, fogok egy tiszta kefét vagy szempillaspirált, hogy a szérum megfelelően bevonhassa a szemöldökszálaimat.
  2. Vagy egy fültiszító pálcikát használok hozzá.

Kellemes meglepetésben lesz részed, ha kipróbálod az általam javasolt szemöldök és szempilla ápolási módszereket. Mielőtt a Nanoil keresztezte volna az utamat, nem igazán rajongtam az olajokért, de ez az organikus ricinusolaj olyan könnyed, ráadásul nem is ragad, a minőségét illetően pedig kifogást egyszerűen nem emelhetünk (hiszen tanusítványok bizonyítják) egyszerűen megváltoztatta a véleményemet. Mostanra ennek az olajnak a szépségápolási rutinomba történt beágyazása maga a kényeztetés. Nézd meg magad is és írj kommentet. 🙂

Tudj meg többet: nanoil.hu

nanoil castor oil értékelés

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.