Lecsúszó szemhéj smink – Hogyan sminkeljünk jól?

Ma olyan trükköket osztok meg veletek, amelyekkel harmóniát érhetsz el a minden napi szemsminkkel. Azoknak a lányoknak lesz a leghasznosabb, akiknek a szemhéjuk picit lecsúszik, így nekik nehézkes megtalálni a smink arany értelmezését. Élvezd!

Hogyan kezeljük a lecsúszó szemhéjat?

Ajánlatom… SMINK! Jól tudod, hogy egy megfelelõen elkészített smink teljesen megváltoztathatja a megjelenést, felfrissít és a szemek is optikailag nagyobbak lesznek. Én is ugyanezzel a problémával küszködöm, ezért tudom, hogy a lecsúszó szemhéj nem szép. Meg kell tanulnod élni vele, miközben néhány trükk segít olyan sminket készíteni, amellyel ez a kis hiba elrejthetõ.

FEDÕ SMINK

A lecsúszó bõr a szemöldökcsont alatti bõr felesleg és ettõl a szem“nehezebbnek” tûnik. Nem olyan friss és világos, mint ahogyan azt elvárnánk. A lecsúszó szemhéj tulajdonosainak nincs könnyû feladatuk, mert egy általános smink csak kiemeli a tökéletlenséget.

A lecsúszó szemhéj smink alapvetõen olyan kozmetikumokra támaszkodik, amelyek arra törekszenek, hogy elrejtsék ezt a bõr felesleget, kiemeljék a szemet és optikailag megnagyobbítsák ugyanazt. Mit kell tudni?

  1. A lecsúszó szemhéj smink a ráncok fölé kell, hogy kerüljön, ami megnagyobbítja a szemeket.
  2. Érdemes olyan sminket figyelembe venni, ami kiemeli a szem külsõ sarkát és a szemöldökcsontot.. Ez elvonja a figyelmet a lecsúszó szemhéjról.
  3. Egy másik szabály, hogy a szem kontúr ne legyen sötét ceruzával kiemelve (sem sötét szemhéjfestékkel) mert ez kicsinyíti a szemet és olyan érzést kelt, mintha be lenne esve.

Ezeket a szabályokat kell figyelembe venni, ha lecsúszó szemhéjad van, és nem tudod, milyen szemhéjfestéket és ceruzát kell használni. A fenti tippekkel elfelejtheted a nehéz és hatástalan szemsminket. A szemeid kifejezõek lesznek és frissek. A lecsúszó szemhéj sminkje képes szimmetrikussá tenni az arcot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.