Hosszú vagy rövid haj? Néhány gondolat mielőtt levágatnád…

A hosszú haj a nőiesség jelképe. Ha egy pixi fazont viselsz, akkor a hosszú haj növesztése éveket fog igénybevenni. Ha derékig ér a hajad, akkor szerencsés vagy! Még csak ne is gondolj arra, hogy levágatnád. Miért? Lássuk, mik a hosszú haj előnyei.

Sál helyett haj? Miért ne?! A hosszú haj melegséget ad. Amikor a nyakat körülveszi, a sálra már nincs is szükség. Ne felejtsd el elrejteni a szálakat a dzseki alá, mert a hideg károsodást és kiszáradást okozhat. Mi a helyzet a hosszú hajjal nyáron? Tedd egy magas kontyba vagy lófarokba. Ily módon a nyak és a vállak levegőzhetnek, így nem érzed majd annyira a hőt.

A rossz haj napja … Mindegyikünk szembesült már vele, ugye? Ha rövid hajad van, meg kell mosnod és megszárítanod. Szerencsére nem kell a hosszú hajat mosni, ha éppen nem túl fényes a hajad kinézete, helyette használhatsz száraz sampont. Egy copf, lófarok vagy konty készítése is szóba jöhet. A szépen kifésült haj pedig csinosítja is az arcod.

A hosszú haj mindig divatos. A legújabb trendek szerint számos, különböző frizurát készíthetsz belőle, göndörítheted, kiegyenesítheted, vagy festheted ízlésed szerint. Sok lehetőség szóba jön. Milyen frizurát csinálhatsz rövid hajjal? Minden nap általában ugyanazt. A legfőbb cél, hogy a szálak ne tűnjenek nagyon rendezetlennek.

A hosszú haj szép. Mindenki szeret tetszeni. A hosszú haj vonzó, nőies és bájos. Mind a férfiak, mind a nők vonzónak találják. A férfiak úgy vélik, hogy a hosszú haj a nőiesség jelképe, míg a nők általában irigyek a szép hosszú hajra.

Ha rövid a hajad, kéthavonta vágatnod kell, hogy a szokásos stílust meg tudd őrizni. Másrészről a hosszú hajat elenegdő négy hónaponként vágatni a töredezés megelőzése érdekében.

Meggyőztelek arról, hogy a hosszú haj jobb, mint a rövid frizura?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.