Hogyan készítsük el a tökéletes sminket? Bevált módszereim

Helló, Lányok!

Mindannyian tudjuk, hogy a sminknek láthatatlannak kell lennie. Sok idő telt el mire megtanultam a titkát arról nem beszélve, hogy mennyi kozmetikumot elhasználtam. Végre megtanultam, hogyan kell természetes sminket készíteni. Most te is láthatod, hogy ez milyen könnyű.

Találd meg a tökéletes alapozó és korrektor árnyalatot

A legtöbb lány ezt a feladatot nehézkesnek találja. Sőt, többségük nem tudja, hogyan kell megfelelően alkalmazni az alapozót. Ezért maszk hatás és foltok keletkeznek. Mit lehet tenni, hogy a mindennapi smink természetes legyen? Csak vigyél fel különböző árnyalatú alapozót az arcodra és nyakadra és várj, hogy bele ivódjon az arcbőrbe. Ne feledd, az új kozmetikum nem lehet sem világosabb, sem sötétebb az arcbőrödnél. Ugyanez a feladat vár a korrektor kiválasztásánál. Alkalmazkodnia kell az arcbőrhöz és az alapozó árnyalatához. Amint megvan a megfelelő kozmetikum, használd szem alatt, az elszíneződéseken és egyéb tökéletlen helyeken.

Arc kozmetikus

A smink befejezéséhez használj highlightert, bronzosítót és arcpirosítót. A highlighter szem alá, az arcra és mindazokra a részekre megy, amelyeket szeretnéd kiemelni. Válassz folyékony vagy nyomott állagú kozmetikumokat. A benne lévő csillogó részecskék fényességet kölcsönöznek és kisimítják a ráncokat A bronzosító tökéletesen kontúrozza az arcot. Vidd fel az arccsont mentén, az áll közepén, az orrhídon, homlok és a halántékon. Így megkapod a természetes hatást. A bőr szépítéséhez használj arcpirosítót. Vigyél egy kis réteget azokra a részekre ahová még jutott egyéb kozmetikum.

Szem és ajak smink

A szemceruza optikailag vastagabbá teszi a szempilla gyökérvonalát, kinyitja a szemet és kiegészíti a sminket. Használj szemceruzát, gél vagy toll szemkihúzót. A használat során sose rajzolj a szemhéjadra, mert a vonal megtörik. Puha ceruza esetében összekenhető és keverhető a szemhéjfestékkel. Széles sörtéjű szempillaspirált használj. Helyezd a nyelet a szempilla gyökérvonalához, majd húzd meg zig-zag mozdulatokkal. Kész a szemsmink! Most az ajkak következnek. Egy szájceruzával húzzuk ki a szál körvonalát, majd töltsük fel a szájrúzzsal. Jegyezd meg, hogy a szájkihúzó és a szájrúzs színének meg kell egyeznie.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összefüggő érdekes cikkek

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.